Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie: PIEC RETIGO VISION II BEZ TAJEMNIC 0

Warsztaty obejmą funkcje i wykorzystanie w obróbce termicznej najnowszej generacji pieca konwekcyjno-parowego RETIGO VISION II model 2017. Ze względu na swoją praktyczność i wszechstronność, piece tego typu stały się nieodzownym elementem kuchni nowoczesnej, profesjonalnej i nastawionej na zadowolenie klientów.

czytaj całość »
Restauracja LAS z nowym wyposażeniem kuchennym 0

Najwyższej klasy piec konwekcyjno-parowy, urządzenia chłodnicze, okapy to tylko początek z długiej listy sprzętu, który pojawił się w kuchni restauracji LAS. Tym samym, ArtSystem zyskał kolejną udaną realizację, Radomsko zaś – nowoczesny lokal gastronomiczny.

czytaj całość »
ArtSystem dla przedszkola! 0

Wyposażenie kuchni we wrocławskim przedszkolu przy ul. Zagony to kolejny projekt, zrealizowany z sukcesem przez nasz zespół. Profesjonalny sprzęt gastronomiczny służyć będzie maluchom i ich opiekunkom już od tego roku szkolnego. 

czytaj całość »
Maszyna do lodów – przeczytaj zanim kupisz 0

Lody to jedna z najpopularniejszych przekąsek – nie tylko latem. Oferowane zarówno przez lodziarnie, jak i cukiernie, bary oraz restauracje, niezmiennie przyciągają tłumy. Co warto wiedzieć, wybierając sprzęt do sporządzania lodów? Na co zwracać uwagę, i czego się wystrzegać?

czytaj całość »
Oferta promocyjna RM GASTRO, RED FOX, HALLDE 0

Dzięki nowej ofercie RM Gastro, możesz doposażyć swój lokal w najlepszej jakości, urządzenia, które w lecie są szczególnie dochodowe!
Kupując kostkarkę do lodu oraz blender, zaoszczędzisz nawet 2 832 zł! Kupując mikser, piec do pizzy oraz stół do pizzy zaoszczędzisz nawet 5 776 zł!

czytaj całość »
Meble gastronomiczne – na co zwrócić uwagę podczas wyboru? 3

Piece, kuchnie, zmywarki to urządzenia, które przychodzą nam do głowy jako pierwsze, gdy myślimy o wyposażeniu gastronomii. Niemniej istotne jest jednak to, co stoi nieco w cieniu, a bez czego nie sposób sprawnie funkcjonować na restauracyjnym zapleczu. Mowa oczywiście o meblach. 

czytaj całość »
Promocje Targowe - Pyszna Polska 2017 0

Specjalnie dla Państwa z okazji naszego uczestnictwa w Targach Gastronomicznych Pyszna Polska 2017, przygotowaliśmy specjalną ofertę promocyjną a w niej między innymi: piece konwekcyjno-parowe Retigo Vision, urządzenia chłodnicze Rilling i wiele innych urządzeń w super atrakcyjnych cenach. Sprawdź szczegóły i skorzystaj z oferty! Promocja obowiązuje od 2 do 9 czerwca 2017.

czytaj całość »
Smak i orzeźwienie – urządzenia gastronomiczne do zimnych napojów 0

Mrożona kawa, margarita, mojito, shake, granita oraz coraz bardziej modne smoothie – trudno wyobrazić sobie bez nich dobry bar, restaurację czy klub. Wbrew pozorom, popyt na napoje chłodzące obserwuje się w Polsce nie tylko latem. Do właściwego przyrządzenia zimnych drinków i serwowania ich w jakości i tempie zadowalającym klientów, niezbędny jest odpowiedni sprzęt gastronomiczny. 

czytaj całość »
ArtSystem i Pyszna Polska 2017! 0

Mamy ogromną przyjemność zaprosić Państwa do odwiedzenia naszej ekspozycji na Targach gastronomiczno-hotelarskich Magdy Gessler. 

To wyjątkowe wydarzenie stanowi znakomitą okazję do zapoznania się z bogactwem oferty polskiej oraz zagranicznej branży gastronomicznej i hotelarskiej. Dzięki zgromadzeniu w jednym miejscu przedstawicieli najlepszych producentów, dystrybutorów, profesjonalistów i autorytetów z szeroko pojętej dziedziny kulinariów, a także osobowości medialnych, Targi te wyróżniają się na tle innych eventów tego typu.

czytaj całość »
Electrolux Professional – zaufaj profesjonalistom 0

Dbając o najwyższą jakość usług, wybieramy wyłącznie najlepszych partnerów. Staramy się oferować rozwiązania, które w najwyższym stopniu spełniają wymagania współczesnej gastronomii. Z tego względu jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem profesjonalnych urządzeń gastronomicznych między innymi renomowanej marki Electrolux Professional. 

czytaj całość »
Okapy gastronomiczne Jeven – wygoda i bezpieczeństwo 0

Komfort pracy to jeden z najważniejszych elementów, wpływających na jakość usług świadczonych przez lokal gastronomiczny. Personel restauracji, barów i firm cateringowych wie, jak uciążliwe jest funkcjonowanie w kuchni, wypełnionej cząsteczkami tłuszczu, setką aromatów, wilgocią i gorącym powietrzem. Dlatego tak istotne miejsce wśród wyposażenia zaplecza kuchennego zajmuje odpowiednio dobrany sprzęt wentylacyjny.

czytaj całość »
Piec taśmowy do pizzy marki Lincoln – dlaczego warto? 0

Wszędzie tam, gdzie serwując pizzę potrzebujemy dużej wydajności i szybkości działania, warto postawić na sprawdzone rozwiązania. Z tego względu dużym pizzeriom, oferującym dania na wynos, poleca się piec taśmowy. W czołówce sprzętów z tej kategorii, już od lat znajduje się urządzenie marki Lincoln.

czytaj całość »
Co wyróżnia piec taśmowy spośród innych pieców do pizzy? 0

Wybór pieca to bez wątpienia jedna z najważniejszych decyzji, stojących przed właścicielem pizzerii. Wydajność i niezawodność urządzenia zdecydują o jakości serwowanego produktu, a co za tym idzie – powodzeniu całego przedsięwzięcia. Dlaczego warto postawić na piec taśmowy?

czytaj całość »
Wyposażenie pizzerii – jaki sprzęt gastronomiczny wybrać? 0

Pizza to jedno z najpopularniejszych dań w Polsce, dlatego otwarcie lokalu oferującego ten włoski przysmak, wydaje się sposobem na złoty biznes. Owszem, dobrze zaplanowany i zrealizowany – będzie procentował. Zanim jednak zaczniemy liczyć pieniądze z kasy naszej pizzerii, musimy zadbać o podstawy, a więc odpowiedni sprzęt.

czytaj całość »
gastro do góry
Przejdź do porównywarki
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl