blog

Kuchnia cateringowa na 800 posiłków

0
blog

Kuchnia cateringowa na 800 posiłków to najnowsza realizacja zespołu ArtSystem. Celem przedsięwzięcia była budowa zaplecza produkcyjnego w firmie serwującej dania z dowozem do klienta. W ramach inwestycji przygotowaliśmy stosowne projekty, a także wyposażyliśmy obiekt w sprzęt dopasowany do wymagań i zapotrzebowania.

Etapy realizacji:

  1. Nasi projektanci działający pod szyldem Gastrodesign przygotowali projekt technologiczny. Określono w nim sposób rozkładu pomieszczeń, który najlepiej spełni potrzeby obiektu. Po sporządzeniu stosownego planu spisano listę wyposażenia gastronomicznego, dzięki któremu firma cateringowa będzie w stanie realizować bieżące zadania, a także rozwijać działalność.

  2. Projekt instalacyjny zakładał rozkład wszelkich niezbędnych dla prawidłowego funkcjonowania zakładu pomieszczeń. Wykonany przez zespół Gastrodesign dokument został dostosowany do wymogów formalnych i technicznych obiektu.

  3. Ostatnim etapem realizacji było dostarczenie i montaż sprzętu gastronomicznego. Wyposażenie, znajdujące się na sporządzonej wcześniej liście, wybrano z bogatej oferty Gastrosklep.pl. Urządzenia przewieziono do obiektu, a następnie zamontowano i przygotowano do eksploatacji.

Podsumowanie prac:

  • projekt technologiczny i instalacyjny – Gastrodesign;

  • transport i montaż urządzeń gastronomicznych ze sklepu Gastrosklep.pl – ArtSystem;

  • start urządzeń i przeszkolenie pracowników – ArtSystem.

Urządzenia zastosowane w obiekcie:

 

komentarz Komentarze do wpisu (0)

do góry
Przejdź do porównywarki
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl