
W żadnej profesjonalnej kuchni, w której przyrządza się mięsa, nie może zabraknąć takiego sprzętu, jak kotleciarka. Maszyna do rozbijania mięsa pozwala na sprawne przygotowanie dużych ilości kotletów bądź steków, co znacznie skraca czas pracy. Dzięki odpowiedniemu nacinaniu i spulchnianiu surowca, przygotowane potrawy zyskują wysokie walory smakowe. Proponowane przez nas steakery do mięsa wykonane zostały z odpornych materiałów, zapewniających długotrwałe i bezpieczne użytkowanie
Kotleciarki

Kotleciarka, steker, Victor | 721570, STALGAST

Steaker, Urządzenie do zmiękczania i cięcia w paseczki Carneoline S111 | Bizerba

KOTLECIARKA | KM27/TC12, Ma-Ga

MODUŁ KOTLECIARKI (do TC12 i TC22) | mK27, Ma-Ga

Podstawa kotleciarki (nóżki) | KM27p, Ma-Ga

Podzespół wymienny gardzieli (do KM27) | TC12, Ma-Ga

Wałki zgniatające, kotleciarka, steker, pasuje do 721570 | 721571, STALGAST
