Kontakt i dane firmy

Adresy i telefony do firmy Art System

53-234 Wrocław
ul. Grabiszyńska 241 bud. E
NIP: 895-161-80-28
REGON: 932672867
Nr. wpisu do ewidencji: 009623


tel.: 71 363 19 37 | 71 332 90 24
dział handlowy - wewn. 21
gastrosklep - wewn. 22
serwis - wewn. 23
faktury i płatności - wew. 25
e-mail: biuro@artsystem.com.pl

Lokalizacja

Dane do przelewów

Konto do wpłat w PLN:
BZWBK: 03 1090 2473 0000 0001 0236 5574
Raiffeisen Polbank: 16 1750 1064 0000 0000 2021 5933
Konto do wpłat w EURO:
Raiffeisen Polbank: PL41 1750 1064 0000 0000 2021 5968
Kod BIC/SWIFT: RCBWPLPW

Siedziba firmy ART SYSTEM

Studio kulinarne Art System

Kontakt do działów: Sprzedaż urządzeń gastronomicznych

P. Maciej Zawadzki
doradca klienta
tel. kom.: 784 980 291
tel. 71 332 90 24 w. 21
email: maciejzawadzki@artsystem.com.pl
P. Wojciech Ugrewicz
doradca klienta
tel. kom.: 882 831 879
tel. 71 332 90 24 w. 21
email: wojtek@artsystem.com.pl

Kontakt do działów: Realizacje inwestycji i zamówień

P. Artur Michałowski - właściciel
nadzór nad projektami i realizacjami zamówień
tel. kom.: 600 814 504
email:artur@artsystem.com.pl

Kontakt do działów: Montaż i serwis urządzeń gastronomicznych

P. Ireneusz Wojciechowski
serwis techniczny
tel. kom.: 602 362 680
tel. 71 332 90 24 w. 23
(uprawnienia SEP elektryczne i gazowe, serwis chłodniczy)
P. Leszek Wójciak
serwis techniczny
tel. kom.: 602 503 707
tel. 71 332 90 24 w. 23
(uprawnienia SEP elektryczne i gazowe)
inż. Rafał Wójciak
kierownik serwisu
tel. kom.: 883 467 407
tel. 71 332 90 24 w. 23
(uprawnienia SEP elektryczne i gazowe)

Kontakt do działów: Faktury i płatności

P. Magdalena Zalewska
faktury i płatności
tel. kom.: 664 925 192
tel. 71 332 90 24 w. 25
email: biuro@artsystem.com.pl

Kontakt do działów: Firmowy kucharz

P. Tomasz Nowak
Swoją przygodę z gastronomią rozpoczął w Zespole Szkół Gastronomicznych w Tychach. Doradca Kulinarny i Specjalista dz. Handlowego Producenta Urządzeń do gastronomii RM Gastro Polska.
Jest członkiem zarządu Europejskiego Międzynarodowego stowarzyszenia szefów Kuchni Euro Toques Internationale Poland. Założyciel „Kuźni Kucharzy Śląskich”. Juror oraz Laureat wielu konkursów kulinarnych.
Autor wielu artykułów i przepisów kulinarnych na portalach internetowych oraz w prasie branżowej. Brązowy medalista mistrzostw Europy w 2010r w podawaniu potraw z karpia, udział w pucharze świata w 2010r w Luksemburgu w drużynie Sebastiana Krauzowicza szefa Kuchni Hotelu Copernicus Toruń, brązowy medal mistrzostw republiki czeskiej „ Ćesky Kapr” 2010r., Srebrny medal w mistrzostwach republiki czeskiej w Budejovicach w 2011r. Finalista konkursu TRENDY CHEF 2012r. Złoty medal w mistrzostwach republiki czeskiej „Ćesky Kapr” w Budejovicach w 2012 r. Promotor Kuchni Śląskiej.
tel. kom.: 691 961 121

Kontakt do działów: Obsługa leasingów

Raiffeisen Leasing
Marta Kałasznikow
tel. 666 027 633
e-mail.: marta.kałasznikow@raiffeisen.pl
P. Zdzisław Kowalski
obsługa umów leasingowych - EFL Credit Agricole
tel. kom.: 693 403 843
email:zdkow@poczta.efl.com.pl

do góry
Przejdź do porównywarki
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl