Patelnia do naleśników Carbone plus 30 cm | D-5120-30, DE BUYER
- zapytaj o produkt
-
RATY:
Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.
Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ
LEASING:
Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ
-
Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.
Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto
Możesz także użyć FORMULARZA KONTAKTOWEGO
- dodaj opinię
Wymiary:
wysokość: 1,5 cm
średnica: 26 cm
grubość: 2,5 mm
- Stal jest najlepszym metalem do smażenia chrupiących, smacznych naleśników
- Krótkie ścianki pozwalają na łatwe podrzucenie i odwrócenie naleśnika
- Zgrzewany uchwyt
UŻYTKOWANIE STALOWYCH PATELNI CARBONE i CARBONE PLUS
HARTOWANIE
- Zagotuj w patelni filiżankę wody z obierkami od ziemniaków. Gotuj przez 15 min. Wylej obierki i wypłucz patelnię.
- Zalej patelnię cienka warstwą oleju i smaż go przez parę minut.
- Ściągnij patelnię z ognia i wytrzyj ją papierowym ręcznikiem.
CZYSZCZENIE PO KAŻDYM UŻYCIU
1) Myj patelnię w gorącej wodzie. Używaj tylko kilku kropli płynu do mycia naczyń jeśli to naprawdę konieczne
2) Wypłucz.
3) Nasmaruj patelnię kilkoma kroplami oleju przed odłożeniem go na półkę.
Dobra stalowa patelnia to taka, która była zahartowana i która ma czarne przebarwienia po kilku użyciach. Zmiana koloru stali jest normalną reakcją stali na kontakt z wysoką temperaturą.
RADA
Żeby pozbyć się jakiegokolwiek osadu używaj nie zbyt ostrej ściereczki.
Nie zamaczać.
Rozgrzej dobrze patelnię przed smażeniem.
Dane techniczne
Wysokość | 15 mm |
Średnica | 300 mm |
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.