Patelnia do naleśników Carbone plus 30 cm | D-5120-30, DE BUYER DE BUYER

Producent: DE BUYER
Kod produktu: D-5120-30
  • -15%
Wysyłka: do 48h
Zamówienie kompletowane z kilku magazynów może wydłużyć czas wysyłki
Koszt wysyłki: od 18 zł
netto 78,20 zł 92,00 zł
brutto 96,19 zł 113,16 zł 96.19 PLN
Oszczędzasz: 16,97 zł
ilość szt.
Kupując ten produkt otrzymasz dodatkowo 0 pkt. w programie lojalnościowym. (tylko dla zarejestrowanych klientów)

Zapytaj o Raty lub leasing

LEASING:

Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ

RATY:

Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.

Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ

Negocjuj cenę / Zapytaj o produkt

Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.

Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto

Możesz także użyć zapytaj FORMULARZA KONTAKTOWEGO

ocen dodaj opinię
ulubione dodaj do przechowalni

opis Opis produktu: Patelnia do naleśników Carbone plus 30 cm | D-5120-30, DE BUYER

Wymiary:

wysokość: 1,5 cm
średnica: 26 cm
grubość: 2,5 mm

?         Stal jest najlepszym metalem do smażenia chrupiących, smacznych naleśników

?         Krótkie ścianki pozwalają na łatwe podrzucenie i odwrócenie naleśnika

?       Zgrzewany uchwyt


UŻYTKOWANIE STALOWYCH PATELNI CARBONE i CARBONE PLUS

HARTOWANIE

  • Zagotuj w patelni filiżankę wody z obierkami od ziemniaków. Gotuj przez 15 min. Wylej obierki i wypłucz patelnię.
  • Zalej patelnię cienka warstwą oleju i smaż go przez parę minut.
  • Ściągnij patelnię z ognia i wytrzyj ją papierowym ręcznikiem.


CZYSZCZENIE PO KAŻDYM UŻYCIU
1)
Myj patelnię w gorącej wodzie. Używaj tylko kilku kropli płynu do mycia naczyń jeśli to naprawdę konieczne
2)
Wypłucz.
3)
Nasmaruj patelnię kilkoma kroplami oleju przed odłożeniem go na półkę.

Dobra stalowa patelnia to taka, która była zahartowana i która ma czarne przebarwienia po kilku użyciach. Zmiana koloru stali jest normalną reakcją stali na kontakt z wysoką temperaturą.

RADA
Żeby pozbyć się jakiegokolwiek osadu używaj nie zbyt ostrej ściereczki.
Nie zamaczać.
Rozgrzej dobrze patelnię przed smażeniem.


komentarz TWOJA OPINIA O PRODUKCIE:

Dodaj do porównywarki Przejdź do porównywarki
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony