Opis produktu: Piec tunelowy elektryczny SET1500, Resto Quality
Opis:
- urządzenie idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
- krótki czas pieczenia
- proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrole pieczenia
- prosta obsługa dzięki możliwości programowania
- równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze
- korpus wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- mikroprocesorowy panel kontrolny
- możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia
- dopasowany do przenośnika
- niskie zużycie energii
- komora piekarnika wykonana ze stali
- dotykowy wyświetlacz LCD ułatwiający obsługę
- temperatura pracy od 90 do 300°C
- umożliwia oszczędność czasu dzięki szybkiej i wydajnej pracy
- długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut
- podstawa jezdna
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne [mm]: 915x1555x450
- wymiary komory pieczenia [mm]: 486x710x72
- wysokość podstawy [mm]: 620
- zużycie energii [kWh]: 4
- moc [kW]: 10
- zasilanie [V]: 400
- szerokość taśmy [mm]: 450
- waga [kg]: 130
- wydajność śr.30 [szt/h]: 53
Dlaczego warto wybrać piec tunelowy Resto Quality SET1100?
- sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
- duża powtarzalność wypieku
- piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
- ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
- gwarantowany bon zakupowy od producenta o wartości 300 zł netto w przypadku awarii urządzenia
Pokaż pełną wersję strony