Syfon do bitej śmietany Profi Line 0,5l | 588017

Kod produktu: 588017
Wysyłka: do 48h
Zamówienie kompletowane z kilku magazynów może wydłużyć czas wysyłki
Koszt wysyłki: od 18 zł
netto 199,00 zł
brutto 244,77 zł 244.77 PLN
ilość szt.
Kupując ten produkt otrzymasz dodatkowo 6 pkt. w programie lojalnościowym. (tylko dla zarejestrowanych klientów)

Zapytaj o Raty lub leasing

LEASING:

Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ

RATY:

Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.

Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ

Negocjuj cenę / Zapytaj o produkt

Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.

Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto

Możesz także użyć zapytaj FORMULARZA KONTAKTOWEGO

ocen dodaj opinię
ulubione dodaj do przechowalni

opis Opis produktu: Syfon do bitej śmietany Profi Line 0,5l | 588017

- Umożliwia przygotowanie bitej śmietany, kremów, sosów, musów w sposób łatwy, wygodny i tani
- Idealny do dekorowania cappuccino, kawy, shake'ów czy lodów
- Wykonany ze stali nierdzewnej
- W zestawie 2 końcówki ze stali nierdzewnej i 1 z polipropylenu oraz szczoteczka 
- Przeznaczony do małych i średnich punktów
- Możliwość przygotowywania gorących kremów i sosów do temperatury 70 °C
- Śmietana przechowywana w lodówce zachowuje świeżość przez 14 dni
- Idealny do dozowania bitej śmietany w obecności klienta
- Do użytku z nabojami do syfonów do bitej śmietany (N2O), naboje nie są dołączone
- Można myć w zmywarkach


-----
- średnica (mm) : 85
- wysokość (mm) : 235
- pojemność (l) : 0,5
- opis : -

komentarz TWOJA OPINIA O PRODUKCIE:

Dodaj do porównywarki Przejdź do porównywarki
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony