Urządzenie do statycznego utrzymywania ciepła, 16x GN2/1 (32x GN1/1), sterowanie elektroniczne, HHT162E, Moduline
towar niedostępny
-
zapytaj o produkt
-
RATY:
Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.
Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ
LEASING:
Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ
-
Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.
Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto
Możesz także użyć FORMULARZA KONTAKTOWEGO
-
dodaj opinię

Dane techniczne:
Wymiary(S/G/W): 765 x 860 x 1760 mm
Pojemność: 16x GN2/1 (32x GN1/1)
Zakres temp: 30-120oC
Waga: 106 kg
Moc: 3000 W
Zasilanie: 230 V
Rozstaw prowadnic: 75 mm
Parametry i wyposażenie standardowe:
Możliwość podania na stół potraw w zaplanowanym przez Ciebie
momencie, jest podstawowym wymogiem dla każdej profesjonalnej
kuchni. Nic nie powinno być pozostawione przypadkowi, chcąc
zapewnić smak, konsystencję i wygląd, taki sam jak dopiero co
przygotowane danie.
Statyczne urządzenie do utrzymywania jedzenia w cieple,
charakteryzujące się niskim zużyciem energii, gwarantuje
maksymalną wydajność i absolutną jakość prezentowanej żywności.
Warm oferuje zaawansowaną technologię, która zapewnia
równomierną i stabilną temperaturę, dokładnie skalibrowaną, aby
była łagodna dla żywności, chroniąc w ten sposób smaki i zapachy.
System ogrzewania, zasilany rezystorami drutu owiniętymi wokół
zewnętrznej ściany komory, oraz sterowany elektronicznie precyzyjnie,
utrzymuje wilgotność zawartą w żywności, bez suszenia, jako
przeciwieństwo wentylowanych systemów utrzymania. Dzięki swojemu
doświadczeniu w stosowaniu statycznych pieców Cook & Hold,
Moduline zapewnia efekt nadzwyczajnego grzania dla różnych
zastosowań, zarówno stołówek, restauracji typu fast food, jak i bankietów
i obiektów publicznych. Oferta obejmuje wiele modeli i różne tryby
instalacji: nadblatowe, podblatowe z szufladami, na kółkach lub stojące.
Zakres temperatur od 30 do 120 stopni
Bardzo niska moc zainstalowania i doskonała kontrola temperatury zapewniają minimalne zużycie energii elektrycznej
System ogrzewania Deli Warm znacznie wydłuża czas utrzymania po gotowaniu bez suszenia żywności
Ręczny odpowietrznik pozwala na regulację wilgotności potraw
Uchwyty pozwalające na łatwą mobilność urządzenia
Wyposażenie w 4 kółka jezdne o średnicy 120 mm w tym 2 z hamulcem
Brak wentylacji wentylatora zapobiega wysuszaniu potrwa dzięki czemu nie jest potrzebne dodatkowe zwilżanie i podpięcie wody

Opinie o produkcie (0)

Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.