Wałkowarka piekarnicza | wałkownica do ciasta SM520F | wolnostojąca | Resto Quality
towar niedostępny
- zapytaj o produkt
-
RATY:
Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.
Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ
LEASING:
Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ
-
Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.
Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto
Możesz także użyć FORMULARZA KONTAKTOWEGO
- dodaj opinię
Opis:
- Profesjonalna wolnostojąca wałkowarka, idealna do do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle
- Znajduje idealne zastosowanie w piekarniach, cukierniach, restauracjach, hotelach czy małych i średnich przedsiębiorstwach
- Urządzenie nie „męczy” ciasta, czyli nie niszczy jego struktury
- Prosta obsługa kierunku przesuwu taśmy za pomocą dźwigni
- Wygodna precyzyjna regulacja grubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od 0 do 30 mm
- Solidna konstrukcja
- Prosty demontaż skrobaków bez konieczności użycia narzędzi
- Wysokiej jakości taśma robocza o szerokości 520 mm
- Przycisk bezpieczeństwa
- Po zakończeniu pracy, ramiona można unieść i zdemontować
- Wałkownica wyposażona w pojemnik na mąkę
Parametry techniczne:
- Wymiary zewnętrzne [mm]: 2610x1030x1170
- Wymiary zewnętrzne po podniesieniu ramion [mm]: 1200x1030x1750
- Moc [kW]: 0,55
- Szerokość wałka [mm]: 520
- Długość ramion [mm]: 2x 980
- Prędkość przesuwu taśmy [cm/s]: 50
- Zakres regulacji [mm]: 1-30
- Zasilanie [V]: 400
- Waga [kg]: 168
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.