Wilk do mięsa Hendi 12 Kitchen Line | 282199, Hendi

Kod produktu: 282199
Wysyłka: do 48h
Zamówienie kompletowane z kilku magazynów może wydłużyć czas wysyłki
Koszt wysyłki: Darmowa dostawa!
netto 1 399,00 zł
brutto 1 720,77 zł 1720.77 PLN
ilość szt.
Kupując ten produkt otrzymasz dodatkowo 51 pkt. w programie lojalnościowym. (tylko dla zarejestrowanych klientów)

Zapytaj o Raty lub leasing

LEASING:

Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ

RATY:

Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.

Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ

Negocjuj cenę / Zapytaj o produkt

Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.

Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto

Możesz także użyć zapytaj FORMULARZA KONTAKTOWEGO

ocen dodaj opinię
ulubione dodaj do przechowalni

opis Opis produktu: Wilk do mięsa Hendi 12 Kitchen Line | 282199, Hendi

- Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polipropylenu
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Średnica sitka 70 mm z otworami o średnicy d=6 mm
- Waga: 19 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Włącznik zgodny z certyfikatem CE
INFORMACJA DODATKOWA:
- Wydajność chwilowa: 200kg/h
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej



-----
- długość (mm) : 370
- szerokość (mm) : 220
- napięcie (V) : 230
- wysokość (mm) : 440
- moc (W) : 750


komentarz TWOJA OPINIA O PRODUKCIE:

Dodaj do porównywarki Przejdź do porównywarki
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony