Wilk do mięsa Hendi 22 Kitchen Line | 282007, Hendi
- zapytaj o produkt
-
RATY:
Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.
Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ
LEASING:
Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ
-
Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.
Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto
Możesz także użyć FORMULARZA KONTAKTOWEGO
- dodaj opinię
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z tworzywa
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Średnica sitka 82 mm z otworami o śr. 6 mm
- Wydajność chwilowa : 300kg/h
- Waga: 24 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE
-----
- napięcie (V) : 230
- moc (W) : 1100
- wysokość (mm) : 510
- szerokość (mm) : 250
- długość (mm) : 430
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.