Wilk do mięsa Hendi 22 Kitchen Line | 282007, Hendi

Kod produktu: 282007
Wysyłka: do 48h
Zamówienie kompletowane z kilku magazynów może wydłużyć czas wysyłki
Koszt wysyłki: Darmowa dostawa!
netto 2 199,00 zł
brutto 2 704,77 zł 2704.77 PLN
ilość szt.
Kupując ten produkt otrzymasz dodatkowo 81 pkt. w programie lojalnościowym. (tylko dla zarejestrowanych klientów)

Zapytaj o Raty lub leasing

LEASING:

Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ

RATY:

Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.

Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ

Negocjuj cenę / Zapytaj o produkt

Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.

Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto

Możesz także użyć zapytaj FORMULARZA KONTAKTOWEGO

ocen dodaj opinię
ulubione dodaj do przechowalni

opis Opis produktu: Wilk do mięsa Hendi 22 Kitchen Line | 282007, Hendi

- Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z tworzywa
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Średnica sitka 82 mm z otworami o śr. 6 mm
- Wydajność chwilowa : 300kg/h
- Waga: 24 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Wyłącznik zgodny z normami EC oraz CE

-----
- napięcie (V) : 230
- moc (W) : 1100
- wysokość (mm) : 510
- szerokość (mm) : 250
- długość (mm) : 430

komentarz TWOJA OPINIA O PRODUKCIE:

Dodaj do porównywarki Przejdź do porównywarki
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony