
Producent
-
100%CHEF (1)
-
3M (1)
-
Amitek (11)
-
AP Polska (3)
-
AUTOFRY (2)
-
Bartscher (88)
-
Berner (7)
-
Bertos (1)
-
DORA METAL (2)
-
Fiamma (29)
-
Fri-jado (2)
-
GMG (19)
-
GREDIL (DRB) (2)
-
Hatco (2)
-
Hendi (86)
-
Hendi Akcja Zysk (1)
-
KROMET (66)
-
Mareno (325)
-
MBM (2)
-
Mibrasa (17)
-
Multivac (1)
-
Olis (129)
-
RATIONAL (49)
-
REDFOX (458)
-
Resto Quality (35)
-
RETIGO (62)
-
RM GASTRO (767)
-
ROLLER GRILL (78)
-
SOUSMATIC (1)
-
STALGAST (DOP) (59)
-
STALGAST (DRB) (42)
-
STALGAST (INW) (112)
-
STALGAST MEBLE (18)
-
Synergy Grill (11)
-
UNOX (9)
-
UNOX (DRB) (1)
Sterowanie
Wymiary GN
Mycie automatyczne
Zasilanie
Generator pary
Obróbka termiczna żywności
Każdy zakład gastronomiczny przeprowadza szereg procesów służących przetworzeniu surowców i półproduktów w danie, które serwuje się klientowi. Rodzaje tych przemian, ich ilość i powiązanie zależą od charakteru lokalu. Jednym z procesów obecnych w większości restauracji, stołówek i innych zakładów żywienia zbiorowego jest obróbka termiczna. Gotowanie, pieczenie, blanszowanie, grillowanie ? wszystko to służy przygotowaniu potraw o rozmaitej konsystencji, smaku i aromacie. Nie sposób przeprowadzić tych procesów bez stosownego wyposażenia gastronomicznego. Wydobycie właściwych nut aromatycznych i uzyskanie konkretnej struktury wymaga obróbki termicznej realizowanej za pomocą właściwych urządzeń. W tej kategorii znajdą Państwo wszystko, czego potrzebują, by osiągnąć w kuchni zamierzone cele kulinarne.

Grill gastronomiczny lawowy, RM GASTRO

Kontakt grill pojedynczy | 742010, GREDIL

Frytownica gastronomiczna z filtrem oleju, RM GASTRO

Bemar elektryczny 700 BE-1, KROMET

Bezzapachowa frytownica automatyczna AUTOFRY MINI-C

Bezzapachowa frytownica automatyczna AUTOFRY MTI5

Blacha do pizzy Snackjet | Bartscher , 120755

Frytkownica podwójna 2 x 6 L AP fire 10 x 2 | AP Polska