

Grille gastronomiczne
Niesłabnąca popularność, którą nieustannie od wielu lat cieszą się znane na całym świecie liczne potrawy z grilla - nie tylko sztampowe, chociaż nadal bardzo smaczne kiełbaski i karkówka, ale także ryby oraz znacząca mnogość dań wegetariańskich, a nawet wegańskich, powoduje, że urządzenia do grillowania stają się standardem w wyposażeniu profesjonalnej kuchni w praktycznie wszystkich jadłodajniach, czy też restauracjach. Jednak wysokie standardy takich miejsc, związane z koniecznością nierzadko jednorazowego wydawania wielu porcji posiłków, nie pozwalają na użytkowanie urządzeń w popularnej postaci, a wymagają stosowania wysokowydajnych maszyn - grillów gastronomicznych.

Grill gastronomiczny lawowy, RM GASTRO

Kontakt grill pojedynczy | 742010, GREDIL

Opiekacz do kurczaków na 16 kurczaków – Fri-jado TG4

Opiekacz do kurczaków na 20 kurczaków manualny – Fri-jado TDR5

Piec / Grill wewnętrzny Mibrasa HMB 110

Piec / Grill wewnętrzny Mibrasa HMB 160

Piec / Grill wewnętrzny Mibrasa HMB Mini

Piec / Grill wewnętrzny Mibrasa HMB Mini+

Piec / Grill wewnętrzny na podstawie Mibrasa HMB AB 110

Piec / Grill wewnętrzny na podstawie Mibrasa HMB AB 160

Piec / Grill wewnętrzny na podstawie Mibrasa HMB AB 75

Piec / Grill wewnętrzny z nadstawką grzejną Mibrasa HMB SB 110

Piec / Grill wewnętrzny z nadstawką grzejną Mibrasa HMB SB 160

Piec / Grill wewnętrzny z nadstawką grzejną Mibrasa HMB SB 75