Zmywalnia w gastronomii
Utrzymanie odpowiedniej czystości jest niezwykle istotnym zagadnieniem w każdym lokalu gastronomicznym. Bez zachowania właściwych standardów higienicznych stawiamy pod znakiem zapytania nie tylko bezpieczeństwo naszych klientów, ale i powodzenie całego biznesu. Z tego względu jednym z najważniejszych pomieszczeń zaplecza kuchennego jest zmywalnia. Profesjonalne zlewy wyposażone w stosowne baterie, zmywarki gastronomiczne, separatory tłuszczu, a także młynki i rozdrabniacze odpadów znacznie ułatwiają pracę i utrzymanie czystości naczyń. Warto pamiętać, że bezpieczeństwo urządzeń w zmywalni i ich wysoką wydajność zagwarantuje stosowanie filtrów i uzdatniaczy wody.
Bateria bezdotykowa z czujnikiem na podczerwień
Profesjonalny rozdrabniacz odpadów Disperator Seria 500
Rozdrabniacz odpadów WASTEMATIC SM 75, Max Appliances
Separator tłuszczu ACO Grease Capture AGC 100 1,0l/s CEE 7/7
Separator tłuszczu ACO Grease Capture AGC 150 1,5l/s CEE 7/7
Separator tłuszczu ACO Grease Capture AGC 220 2,2l/s CEE 7/7
Separator tłuszczu ACO Grease Capture AGC 50 0,5l/s CEE 7/7
Zmywarka do przyrządów kuchennych, garnków, tac WINTERHALTER GS 630
Zmywarka podblatowa Bistro WINTERHALTER UC-L