
Producent
Piły do kości

Piła do kości - PK - 1, REDFOX

PIŁA DO MIĘSA | PM1550, Ma-Ga

Piła do mięsa i kości Carneoline FK 23 | Bizerba
Piły do kości

Piły do kości - ułatwienie porcjowania
Obróbka tuszy wymaga wyposażenia się w niezawodne i praktyczne narzędzia. Nieporęczne i trudne w stosowaniu topory, siekiery czy tasaki najlepiej zastąpić profesjonalnymi urządzeniami, które usprawnią proces porcjowania. Najlepiej do tego celu sprawdzą się piły do kości, które nie tylko znacznie przyspieszą i ułatwią pracę, ale i zapewnią niezbędne bezpieczeństwo. Dzięki systemowi awaryjnego wyłączania operator piły zyskuje większy komfort i poczucie ochrony. Co istotne do produkcji pił do kości stosuje się materiały ułatwiające utrzymanie wysokich standardów higienicznych, niezbędnych podczas obróbki żywności.

Doradzimy w wyborze urządzenia
Piły do kości to urządzenia niezbędne w zakładach gastronomicznych, w których kroi się tusze. Dzięki stabilnej konstrukcji, wysokiej jakości ostrzom i odpornym na zniszczenia materiałom urządzenia te znakomicie usprawniają pracę związaną z obróbką mięsa. Nasz sklep internetowy oferuje piły do kości w rozmaitych wariantach, które pozwolą Państwu na dostosowanie produktów do określonych potrzeb. Nasi doradcy służą pomocą w wyborze opcji, która najlepiej spełni Państwa wymagania. Gwarantujemy wysoką jakość pił, atrakcyjne ceny, a także system opieki po-zakupowej. Zapraszamy rzeźnie, sklepy mięsne i zakłady gastronomiczne.
