
Kategorie
Producent
-
AP Polska (1)
-
BAMIX (2)
-
Bartscher (6)
-
BIZERBA (7)
-
cookPRO (1)
-
DYNAMIC (41)
-
Edenox (9)
-
GGG (2)
-
Hallde (17)
-
Hendi (112)
-
Hendi Akcja Zysk (1)
-
Inoxxi (5)
-
KITCHEN AID (15)
-
Ma-Ga (24)
-
Matas (1)
-
Mesko-Agd (1)
-
PSV France (8)
-
REDFOX (58)
-
Resto Quality (4)
-
RM GASTRO (274)
-
ROBOT COUPE (125)
-
SANTOS (7)
-
Sirman (1)
-
Speedcook (1)
-
STALGAST (DOP) (19)
-
STALGAST (DRB) (12)
-
TOMGAST (1)
Obróbka mechaniczna żywności
Obróbka mechaniczna jest procesem realizowanym w zakładach gastronomicznych rozmaitego typu i przeznaczenia. Wszędzie tam, gdzie przyrządza się potrawy złożone z mięsa, warzyw czy makaronu, niezbędne jest wyposażenie, które ułatwi przygotowanie surowców i produktów. Niniejsza kategoria zawiera wszelki sprzęt, który znacznie ułatwi Państwu rozdrabnianie, mielenie, miksowanie, krojenie czy nadziewanie. Ręczne wykonywanie tych czynności jest bardzo czasochłonne i wymaga zaangażowania pracowników, którzy w tym czasie mogliby realizować inne zadania. Podczas preparowania mięs niezastąpione okazują się kotleciarki, piły do kości czy maszyny do mielenia. Sosy, pasztety, desery - tu znakomicie sprawdzą się urządzenia wielofunkcyjne, zaś obieraczki, krajalnice i miksery usprawnią preparowanie obróbki mechanicznej warzyw.








