Producent
- AP Polska (1)
- Bartscher (4)
- BIZERBA (7)
- cookPRO (1)
- DYNAMIC (41)
- Edenox (9)
- Hallde (18)
- Heinzelmann (2)
- Inoxxi (3)
- KITCHEN AID (14)
- Lozamet (4)
- Ma-Ga (24)
- Matas (1)
- PSV France (8)
- REDFOX (64)
- Resto Quality (8)
- RM GASTRO (294)
- SANTOS (7)
- Sirman (1)
- Speedcook (1)
- STALGAST (ACS) (4)
- STALGAST (APL) (37)
- Stalgast (ROC) (126)
- TOMGAST (1)
- UYAR (4)
Obróbka mechaniczna żywności
Obróbka mechaniczna jest procesem realizowanym w zakładach gastronomicznych rozmaitego typu i przeznaczenia. Wszędzie tam, gdzie przyrządza się potrawy złożone z mięsa, warzyw czy makaronu, niezbędne jest wyposażenie, które ułatwi przygotowanie surowców i produktów. Niniejsza kategoria zawiera wszelki sprzęt, który znacznie ułatwi Państwu rozdrabnianie, mielenie, miksowanie, krojenie czy nadziewanie. Ręczne wykonywanie tych czynności jest bardzo czasochłonne i wymaga zaangażowania pracowników, którzy w tym czasie mogliby realizować inne zadania. Podczas preparowania mięs niezastąpione okazują się kotleciarki, piły do kości czy maszyny do mielenia. Sosy, pasztety, desery - tu znakomicie sprawdzą się urządzenia wielofunkcyjne, zaś obieraczki, krajalnice i miksery usprawnią preparowanie obróbki mechanicznej warzyw.
Mikser spiralny z podnoszoną głowicą 33 l | 786500, STALGAST
Automatyczna krajalnica do pieczywa / chleba samoobsługowa | EFE 05, Matas
Elektryczna kotleciarka do mięsa cookPRO | 560050001
Elektryczny nóż do kebaba - gyrosa 80mm UYAR / POTIS S120 PLUS
Elektryczny nóż do kebaba - gyrosa 80mm UYAR / POTIS S150 PLUS
Elektryczny nóż do kebaba - gyrosa UYAR / POTIS S180 Plus PremiumLine
Elektryczny nóż do kebaba - gyrosa UYAR/POTIS iCut-3 PremiumLine 100mm
Kotleciarka - prasa automatyczna 500 szt./h - KIECOŃ, AP Polska
Kotleciarka, steker, Victor | 721570, STALGAST
Krajalnica do chleba stołowa MKP.09.6 Lozamet
Krajalnica do sera Ma-Ga S3-712, Ma-Ga
Maszynka do mięsa FW200 | 370235, Bartscher
Miesiarka planetarna, 3-biegowa, V 25 l | 783250, Stalgast