Holdomat służy do utrzymywania potraw w doskonałej jakości nawet przez kilka godzin od ugotowania. Można w nim również gotować w niskich temperaturach (np. w nocy), ale tylko przy stałej temperaturze. Przynosi to oszczędności w kilku obszarach ? wyższą wydajność surowców, obniżenie kosztów eksploatacji, a dokładnie zużycia energii elektrycznej i oszczędność czasu pracy personelu. Potrawy przygotowane w holdomacie nabierają unikatowych wartości, których nie jesteśmy w stanie uzyskać w tradycyjnym bemarze.

Hold o mat RETIGO Urządzenie do utrzymywania potraw 4x GN 1/1 | Hold o mat 411
Hold o mat RETIGO Urządzenie do utrzymywania potraw 4x GN 1/1 | Hold o mat 411
Producent: RETIGO
Cena: 24 503,57 zł 30 629,46 zł (netto: 19 921,60 zł 24 902,00 zł )
szt.
zobacz więcej
  • promocja
Piec do gotowania w niskich temperaturach | 225479, Hendi Piec do gotowania w niskich temperaturach | 225479, Hendi
Producent: Hendi
Cena: 6 062,67 zł (netto: 4 929,00 zł )
szt.
zobacz więcej
Podstawa pod Hold o Mat | PPH, RM GASTRO Podstawa pod Hold o Mat | PPH, RM GASTRO
Producent: RM GASTRO
Cena: 3 109,44 zł 3 886,80 zł (netto: 2 528,00 zł 3 160,00 zł )
szt.
zobacz więcej
  • promocja
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Infolinia:

Telefon: 71 332 90 24

Email: biuro@gastrosklep.pl

Producenci
więcej więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony