
Kategorie
Producent
Chłodzenie
Gastronomiczne kostkarki do lodu
Gastronomiczna kostkarka do lodu stanowi niezbędny element profesjonalnie wyposażonego baru i restauracji. Urządzenie to zapewnia płynną i wydajną pracę, dzięki której zaoszczędzisz czas i energię i w szybki sposób przygotujesz duże ilości drinków, mrożonych napojów oraz deserów. W naszym asortymencie dostępne są modele różniące się parametrami i kształtem. Mniejsze, kompaktowe urządzenia świetnie sprawdzą się w barach, bufetach hotelowych czy też salach konferencyjnych, w których natężenie gości nie jest zbyt duże. Z kolei dla potrzeb przestronnych restauracji oraz sal weselnych, w których zimne napoje stanowią jedną z głównych pozycji w menu, doskonale sprawdzą się modele, które produkują nawet do 25 kilogramów lodu na dobę.
























Szybki sposób na serwowania wyśmienitych, mrożonych dań i napojów - gastronomiczne kostkarki do lodu
Gastronomiczna kostkarka do lodu to profesjonalne urządzenie, które pomoże Ci przygotować pyszne, orzeźwiające, dobrze schłodzone drinki. Cena tego typu urządzenia jest uzależniona od wielu szczegółowych parametrów. Urządzenia te występują w wielu wariantach, dlatego bez względu na rodzaj i wielkość posiadanego lokalu, każdy znajdzie dla siebie odpowiedni model. Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej zapewnia nie tylko estetyczny wygląd, ale również solidną ochronę przed ewentualnym uszkodzeniem. Dostępne w naszym asortymencie produkty pochodzą wyłącznie od sprawdzonych, renomowanych firm.
Gastronomiczna kostkarka do lodu to wydajne urządzenie, które pozwala na wyprodukowanie, jednorazowo, nawet do 50 kilogramów, średniej wielkości kostek, na dobę. Antybakteryjny wkład wewnątrz zbiornika to gwarancja stuprocentowej czystości i bezpieczeństwa. Prosty, intuicyjny panel sterujący zapewnia łatwość obsługi, a automatyczna sygnalizacja czyszczenia pomaga w utrzymaniu sprzętu w nienagannym, zadbanym stanie, co z pewnością przyczynia się do jego dłuższej eksploatacji.