Opiekacze i tostery
Opiekacz - Roller Grill - TS 1270, ROLLER GRILL
Opiekacz-toster BAR 1000 | ROLLER GRILL
Opiekacz-toster BAR 2000 | ROLLER GRILL
Opiekacz-toster TRD 30.3 Dwupoziomowy | Fiamma
Toster dwupoziomowy | TO 940 GH, REDFOX
Toster dwupoziomowy | TO 960 GH, REDFOX
Toster jednopoziomowy | TO 920 GH, REDFOX
Toster jednopoziomowy | TO 930 GH, REDFOX
Toster przelotowy "Mini" | 100211, Bartscher
Toster przelotowy CT 540 B | ROLLER GRILL
Toster tunelowy - TN 30 plus, REDFOX
Toster tunelowy - TN 30, REDFOX
Toster/opiekacz, podwójny | A151600, Bartscher
Opiekacze i tostery w restauracji fast-food
Zapiekanki, tosty, hot dogi czy pizza już od lat należą do przekąsek najchętniej wybieranych przez klientów. Proste dania, których przygotowanie nie wymaga zbyt wiele czasu i dużego nakładu pracy cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem, bez względu na porę roku i szerokość geograficzną. Aby zapewnić sprawną obsługę klientów niezbędne jest zaopatrzenie lokalu w profesjonalne opiekacze i tostery. Odporne na uszkodzenia, proste w obsłudze i szybko nagrzewające się urządzenia pozwolą na uzyskanie dużej ilości produktów w krótkim czasie. Co więcej, takie funkcje, jak regulacja temperatury i czasu opiekania oraz automatyczny wyłącznik ułatwiają kontrolę procesu pieczenia i uzyskanie powtarzalnej jakości wyrobów.
Opiekacze i tostery w gastronomii
Gastronomiczne opiekacze i tostery to urządzenia niezbędne w lokalach typu fast-food, restauracjach, a ostatnio ? również na stacjach benzynowych. Wszechstronne zastosowanie i bardzo prosta obsługa sprawiają, że urządzenia te cieszą się od lat niesłabnącą popularnością. Dzięki bardzo szybkiemu nagrzewaniu się profesjonalny opiekacz pozwoli w krótkim czasie uzyskać chrupiące i aromatyczne zapiekanki, pizzę lub bułki do hot dogów. Zaś jedynym sposobem na uzyskanie grzanek o właściwej chrupkości i niskiej zawartości tłuszczu, jest toster gastronomiczny wyposażony w regulację temperatury i precyzyjny timer.