
Producent
Rózgi do ubijania
Rózgi do ubijania to połączenie prostoty wykonania i wysokiej funkcjonalności. Te niepozorne narzędzia od lat znakomicie sprawdzają się podczas przygotowywania wypieków, deserów, dań mięsnych i zup. Dzięki przemyślanej konstrukcji i niewielkiej wadze z powodzeniem ubiją jaja na sernik, pozwolą uzyskać odpowiednią konsystencję bitej śmietany czy rozmieszają sos. Łatwość w utrzymaniu czystości, wszechstronne zastosowanie, poręczność ? to cechy, dzięki którym przyrządy te nadal nie zostały zdetronizowane przez skomplikowane urządzenia gastronomiczne. W ofercie naszego sklepu internetowego znajdą Państwo szeroki wachlarz produktów, a wśród nich trzepaczki i ubijaki o różnych rozmiarach.

Rózga L 250 mm | 313250, STALGAST

Rózga L 300 mm | 313300, STALGAST

Rózga L 350 mm | 313350, STALGAST

Rózga L 400 mm | 313400, STALGAST

Rózga L 450 mm | 313450, STALGAST

Rózga L 500 mm | 313500, STALGAST

Rózga L 550 mm | 313550, STALGAST

Rózga L 600 mm | 313600, STALGAST

Rózga stalowa, sprężysta do białek 35 cm | D-2611-35, DE BUYER

Rózga stalowa, sprężysta do białek 45 cm | D-2611-45, DE BUYER

Ubijak do piany z kulką (20 drutów) | 321160, STALGAST

Ubijak piany L 250 mm | 313251, STALGAST

Ubijak piany L 300 mm | 313301, STALGAST

Ubijak piany L 400 mm | 313401, STALGAST
