Producent
Rózgi do ubijania
Rózgi do ubijania to połączenie prostoty wykonania i wysokiej funkcjonalności. Te niepozorne narzędzia od lat znakomicie sprawdzają się podczas przygotowywania wypieków, deserów, dań mięsnych i zup. Dzięki przemyślanej konstrukcji i niewielkiej wadze z powodzeniem ubiją jaja na sernik, pozwolą uzyskać odpowiednią konsystencję bitej śmietany czy rozmieszają sos. Łatwość w utrzymaniu czystości, wszechstronne zastosowanie, poręczność ? to cechy, dzięki którym przyrządy te nadal nie zostały zdetronizowane przez skomplikowane urządzenia gastronomiczne. W ofercie naszego sklepu internetowego znajdą Państwo szeroki wachlarz produktów, a wśród nich trzepaczki i ubijaki o różnych rozmiarach.
Rózga L 250 mm | 313250, STALGAST
Rózga L 300 mm | 313300, STALGAST
Rózga L 350 mm | 313350, STALGAST
Rózga L 400 mm | 313400, STALGAST
Rózga L 450 mm | 313450, STALGAST
Rózga L 500 mm | 313500, STALGAST
Rózga L 550 mm | 313550, STALGAST
Rózga L 600 mm | 313600, STALGAST
Rózga stalowa, sprężysta do białek 35 cm | D-2611-35, DE BUYER
Rózga stalowa, sprężysta do białek 45 cm | D-2611-45, DE BUYER
Ubijak do piany z kulką (20 drutów) | 321160, STALGAST
Ubijak piany L 250 mm | 313251, STALGAST
Ubijak piany L 300 mm | 313301, STALGAST