
Producent
Rózgi do ubijania
Rózgi do ubijania to połączenie prostoty wykonania i wysokiej funkcjonalności. Te niepozorne narzędzia od lat znakomicie sprawdzają się podczas przygotowywania wypieków, deserów, dań mięsnych i zup. Dzięki przemyślanej konstrukcji i niewielkiej wadze z powodzeniem ubiją jaja na sernik, pozwolą uzyskać odpowiednią konsystencję bitej śmietany czy rozmieszają sos. Łatwość w utrzymaniu czystości, wszechstronne zastosowanie, poręczność ? to cechy, dzięki którym przyrządy te nadal nie zostały zdetronizowane przez skomplikowane urządzenia gastronomiczne. W ofercie naszego sklepu internetowego znajdą Państwo szeroki wachlarz produktów, a wśród nich trzepaczki i ubijaki o różnych rozmiarach.

Rózga L 250 mm | 313250, STALGAST

Rózga L 300 mm | 313300, STALGAST

Rózga L 350 mm | 313350, STALGAST

Rózga L 400 mm | 313400, STALGAST

Rózga L 450 mm | 313450, STALGAST

Rózga L 500 mm | 313500, STALGAST

Rózga L 550 mm | 313550, STALGAST

Rózga L 600 mm | 313600, STALGAST

Rózga stalowa 25 cm | D-2610-25, DE BUYER

Rózga stalowa 35 cm | D-2610-35, DE BUYER

Rózga stalowa 40 cm | D-2610-40, DE BUYER

Rózga stalowa 45 cm | D-2610-45, DE BUYER

Rózga stalowa 50 cm | D-2610-50, DE BUYER

Rózga stalowa, sprężysta do białek 35 cm | D-2611-35, DE BUYER

Rózga stalowa, sprężysta do białek 45 cm | D-2611-45, DE BUYER

Rózga, 7 wrzecion z uchwytem, miękkie wrzeciona - 20cm | 532003, Hendi

Rózga, 7 wrzecion z uchwytem, miękkie wrzeciona - 25cm | 532102, Hendi
