RM GASTRO

Promocja! Płyta - gładka ryflowana - FTLR - 76 ET, RM GASTRO

  • -55%
cena netto 4 123,00 zł 9 100,00 zł
cena brutto 5 071,29 zł 11 193,00 zł 5071.29 PLN
ilość szt.

KUP I ODBIERZ KUPON -5% NA NASTĘPNE ZAKUPY

Producent: RM GASTRO
Kod produktu: FTLR-76-ET
Wysyłka: do 7 dni
Zamówienie kompletowane z kilku magazynów może wydłużyć czas wysyłki
Koszt wysyłki: Darmowa dostawa!

Zapytaj o Raty lub leasing

LEASING:

Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ

RATY:

Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.

Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ

Negocjuj cenę / Zapytaj o produkt

Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.

Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto

Możesz także użyć zapytaj FORMULARZA KONTAKTOWEGO

opis Opis produktu

płyta robocza wykonana ze specjalnej trudnościeralnej stali
odpowiednia grubość płyty roboczej - 14 mm - gwarantuje idealne rozprowadzenie i utrzymywanie temperatury
higiena i komfort pracy
regulacja temperatury 50 - 300 °C
kontrolka pracy i grzania
wykonanie nierdzewne
szuflada na tłuszcz
Modele ETS (płyta chromowana):
powierzchnia nieprzywieralna
powłoka chromu powoduje mniejszą emisję ciepła, tym samym mniejsze zużycie energii

PARAMETRY:
Wymiary [mm]: 600 x 700 x 900
Wymiary płyty [cm]: 59 x 52,2
Zasilanie el. [V/Hz]: 400 V / 3N / 50 Hz
Moc [kW]: 6
Waga [kg]: 78
Rodzaj płyty: 1/2 gładka - 1/2 ryflowana

autoryzowany partner serwisowy i handlowy RM gastro

GWARANCJA:

Ogólnopolski serwis producenta RM GASTRO: 24 miesiące

komentarz TWOJA OPINIA O PRODUKCIE:

Dodaj do porównywarki Przejdź do porównywarki
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony