Steaker, Urządzenie do zmiękczania i cięcia w paseczki Carneoline S111 | Bizerba
towar niedostępny
-
zapytaj o produkt
-
RATY:
Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.
Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ
LEASING:
Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ
-
Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.
Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto
Możesz także użyć FORMULARZA KONTAKTOWEGO
-
dodaj opinię

Urządzenie wielofunkcyjne do cięcia w paseczki i zmiękczania mięsa w trybie pracy ręcznej
Unikatowy, kompaktowy napęd oraz wynikająca z tego ergonomiczna konstrukcja urządzenia sprawiają, że urządzenie jest nie tylko wydajne oraz proste w obsłudze lecz również nie ma sobie równych w kwestii higieny oraz bezpieczeństwa.
Obszar zastosowania
- Carneoline S111 służy do rozcinania produktów spożywczych oraz przetwarzania produktów mięsnych w branży gastronomicznej i hotelarskiej.
Cechy szczególne
- kompaktowe, niewywrotne ustawienie
- obsługa od frontu
- doskonale dopasowany do standardowych szalek gastronomicznych
- duży wybór wkładów tnących do krojenia, zmiękczania oraz cięcia
Dokładne rezultaty krojenia
Istnieje możliwość wymiany wkładów od 4 do 20 milimetrów bez użycia narzędzi oraz bez ingerenci personelu. Dwa walce noża to gwarancja dokładnych rezultatów krojenia: walce odgraniczają ryzyko zakleszczenia się produktu lub zmiażdżenia.
Urządzenie Carneoline S111 zostało wyposażone w wydajny silnik z wewnętrznym systemem schładzania - wyjątkowo higieniczne rozwiązanie, ponieważ obudowa nie wymaga dodatkowych otworów wentylacyjnych.
Najwyższy komfort obsługi
- szeroki obszar wylotowy dostępny z trzech stron gwarantuje czyste odkładanie produktu
- idealny do podstawiania i podsuwania szalek gastronomicznych
- dwuczęściowe wkłady tnące można wyjąć z korpusu bez użycia narzędzi i przenieść do zmywarki w celu dokładnego umycia
- urządzenie jest niewywrotne oraz stabilne dzięki szerokiej powierzchni rozstawienia
- transparentna osłona z tworzywa sztucznego ogranicza ryzyko przypadkowego kontaktu z urządzeniem
Opcje:
Wkład do zmiękczania S011
Wkład z gwiazdkowymi ostrzami S011 służy do zmiękczania mięsa, ceniony sposób na przygotowywanie mięsa gwarantuje znacznie krótsze czasy smażenia steków, sznycli oraz kotletów.
Wkład tnący S012
Wkład zapewnia jeszcze mocniejsze nacinanie co wpływa na redukcję czasu gotowania. Dodatkowo istnieje możliwość "pocięcia i połączenia" dwóch sztuk mięsa w jedną całość.
Wkład do krojenia w paseczki S021
Do przygotowywania świeżych i apetycznych sałatek z kiełbas, mięsa i sera pokrojonych w paseczki; również do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, ogórków, grzybów, cebuli, gyrosa itd. Dwa walce nożowe z nożami krążkowymi ograniczają zgniatanie oraz miażdżenie mięsa (szerokość paseczka: 4, 6, 8, 10, 12, 20 mm).
Parametry:
Napięcie
- 120 V / 230 V
Tworzywo obudowy
- stal szlachetna, nierdzewna
- tworzywo sztuczne, dopuszczone do kontaktu z produktami spożywczymi
Wymiary zewnętrzne dł. x szer. x wys.
- 405 x 350 x 456 mm / 15,9- x 13,8- x 18
Maksymalne wymiary produktu
- grubość: 30 mm / 1,2
- szerokość: 195 mm / 7,7
Wkłady tnące
- 4 do 20 mm szerokości paseczka
- funkcja zmiękczania oraz nacinania mięsa

Opinie o produkcie (0)

Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.