Opis
Sprawna obróbka mięsa to bardzo ważny aspekt współdecydujący o jakości świadczonych przez gastronomię usług. Z tego względu bardzo istotne jest, by zaopatrzyć restaurację, sklep czy stołówkę w urządzenia wykazujące się wysoką efektywnością. Prezentowany wilk do mięsa TS12 RM Gastro 230V spełnia ten warunek, oferując znakomite efekty pracy. Wyposażony w silne elementy mielące, pojemnik na mięso oraz wydajny silnik, znakomicie sprawdzi się w rozdrabnianiu mięsa w postaci surowej i gotowanej. Dzięki kołkowi służącemu do dociskania produktu praca z urządzeniem jest bezpieczna i komfortowa. Wilk wykonany został z aluminium, stali nierdzewnej oraz tworzyw sztucznych.
Zalety:
- korpus mielący, ślimak, nóż, sitko - wykonanie nierdzewne
- demontowany korpus mielący - łatwy do utrzymania w czystości
- sitko z otworami o - 6 mm
- kołek dociskowy z tworzywa
- przycisk: włącz/wyłącz
- wydajność: do 160 kg/h
- pojemnik na mięso
- sitka - 7 cm
- obudowa napędu - polerowane aluminium
- TS - 12D: system Unger - szarpak, nóż dwustronny, sitko z otworami o - 10 mm, nóż dwustronny, sitko z otworami o - 6 mm
- model: profesjonalna maszynka do mięsa TS12 RM Gastro 230V
PARAMETRY:
Wymiary [mm]: 400 x 290 x 510
Zasilanie el. [V/Hz]: 230 V / 50 Hz
Moc [kW]: 0,75
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Wilk do mięsa - TS - 12 / 230V, RM GASTRO
towar niedostępny
Buy this products now - pay for it in 30 days
Negocjuj cenę
Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz „Negocjacja ceny” i złóż niezobowiązujące zamówienie.
Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.
*Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto
