Opis
Wyposażony w wydajny silnik, zdejmowany korpus i silne elementy mielące wilk do mięsa TS22 RM Gastro 400V stanowi znakomitą propozycję dla profesjonalnych zakładów gastronomicznych, a także punktów handlowych. Urządzenie zbudowane zostało z materiałów zapewniających wysoką trwałość i ułatwiających utrzymanie czystości. Dzięki możliwości demontażu części korpusowej okresowe mycie maszynki jest o wiele bardziej komfortowe. Wydajność na poziomie trzystu kilogramów na godzinę, obustronne obroty oraz pojemny zbiornik na mięso sprawiają, że wilk TS22 idealnie sprawdzi się w sklepach mięsnych, restauracjach, a także kuchniach szkolnych czy szpitalnych.
Zalety:
korpus mielący, ślimak, nóż, sitko - wykonanie nierdzewne
demontowany korpus mielący - łatwy do utrzymania w czystości
sitko z otworami o - 6 mm
- kołek dociskowy z tworzywa
- przycisk: włącz/wyłącz
- prawe / lewe obroty
- wydajność: do 300 kg/h
- pojemnik na mięso
- sitka - 8 cm
- obudowa napędu - wykonanie nierdzewne
- system Unger - szarpak, nóż dwustronny, sitko z otworami o - 10 mm, nóż dwustronny, sitko z otworami o - 6 mm
- model: profesjonalna maszynka do mięsa TS22 RM Gastro 400V
PARAMETRY:
Wymiary [mm]: 420 x 300 x 520
Zasilanie el. [V/Hz]: 400 V /3N/ 50 Hz
Moc [kW]: 1,1
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Wilk do mięsa - TS - 22 / 400V, RM GASTRO
towar niedostępny
Buy this products now - pay for it in 30 days
Negocjuj cenę
Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz „Negocjacja ceny” i złóż niezobowiązujące zamówienie.
Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.
*Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto
