Producent
Sztućce
Sztućce to podstawa w wyposażeniu gastronomii. Trudno wyobrazić sobie bez nich funkcjonowanie jakiegokolwiek lokalu - bez względu na to, czy jest to wykwintna restauracja, czy niewielki lokalny bar. W profesjonalnej gastronomii asortyment tego typu powinien charakteryzować się przede wszystkim odpornością na zniszczenia. Widelce, noże, łyżki użytkowane są tu w bardzo intensywny sposób, a także poddawane myciu w zmywarkach w wysokich temperaturach. Co więcej, w firmach cateringowych i restauracjach bardzo istotny jest także aspekt estetyczny - sztućce dla gastronomii stylem powinny odpowiadać charakterowi miejsca i rodzajowi zastawy.
Adagio łopatka do tortu | E-2090-8-1, ETERNUM
Adagio łyżeczka do espresso | E-2090-26-12, ETERNUM
Adagio łyżeczka do kawy/herbaty | E-2090-3-12, ETERNUM
Adagio łyżka do serwowania | E-2090-12-1, ETERNUM
Adagio łyżka przystawkowa | E-2090-15-12, ETERNUM
Adagio łyżka stołowa | E-2090-2-12, ETERNUM
Adagio nóż do masła mono | E-2090-40-12, ETERNUM
Adagio nóż do ryb | E-2090-17-12, ETERNUM
Adagio nóż przystawkowy mono | E-2090-6-12, ETERNUM
Adagio nóż przystawkowy osadzony | E-2090-61-12, ETERNUM
Adagio nóż stołowy mono | E-2090-5-12, ETERNUM
Adagio nóż stołowy osadzony | E-2090-51-12, ETERNUM
Adagio widelczyk do ciasta | E-2090-4-12, ETERNUM
Adagio widelec do ryb | E-2090-16-12, ETERNUM
Adagio widelec przystawkowy | E-2090-14-12, ETERNUM
Adagio widelec stołowy | E-2090-1-12, ETERNUM
Adagio zestaw do sałat | E-2090-10-1, ETERNUM
Alaska chochelka do wazy | E-2080-7-1, ETERNUM