
Podstawa pod piec konwekcyjno-parowy jest niezbędnym elementem wyposażenia gastronomii, służącym do bezpiecznego i wygodnego umieszczenia urządzenia. Stanowi rozwiązanie wpływające przede wszystkim na bezpieczeństwo w kuchni restauracyjnej. Zakup takiego elementu jest więc nie do pominięcia, ponieważ odgrywa on niezwykle ważną rolę w codziennym funkcjonowaniu lokalu.

Konsola do pieca 623 - KN 623, RM GASTRO

Mobilna Podstawa UG II norma piekarnicza TYP 61/101 RATIONAL | 60.30.837

Mobilna Podstawa UG II TYP 61/101 RATIONAL | 60.30.329

Podstawa - 16 prowadnic GN 1/1 - ST 1116, RM GASTRO

Podstawa - 20 prowadnic GN 1/1 - ST 1120, RM GASTRO

Podstawa - 8 prowadnic GN 2/3 - ST 623, RM GASTRO

PODSTAWA 2 TYP 61 - norma piekarnicza (MASARNIA), Mobilna | 60.30.845

Podstawa do pieców ChefLux i BakerLux seria 5 | 905167, STALGAST

Podstawa do pieców ChefTop GN 1/1 (wysokośc 30 cm) | 9051150, STALGAST

Podstawa pod piec - 6 x GN 1/1 lub 6 x blacha 600 x 400mm | 999909, Hendi

Podstawa pod piec - 6 x GN 2/3 lub 6 x blacha 433 x 333mm | 999907, Hendi

Podstawa pod piec 511 - KPP - 511, REDFOX

Podstawa pod piec 711 / 1011 - KPP - 711 / 1011, REDFOX

Podstawa pod piec ChefTop GN 1/1 | 9051180, STALGAST

Podstawa pod piec ChefTop GN 1/1 h=677 mm | 9051160, STALGAST

Podstawa pod piece konwekcyjne typu 000.PK | 000.PK, Kromet

Podstawa UG I CAŁKOWICIE ODKRYTA RATIONAL | 60.30.320