Podstawa pod piec konwekcyjno-parowy jest niezbędnym elementem wyposażenia gastronomii, służącym do bezpiecznego i wygodnego umieszczenia urządzenia. Stanowi rozwiązanie wpływające przede wszystkim na bezpieczeństwo w kuchni restauracyjnej. Zakup takiego elementu jest więc nie do pominięcia, ponieważ odgrywa on niezwykle ważną rolę w codziennym funkcjonowaniu lokalu.
Konsola do pieca 623 - KN 623, RM GASTRO
Mobilna Podstawa UG II norma piekarnicza TYP 61/101 RATIONAL | 60.30.837
Mobilna Podstawa UG II TYP 61/101 RATIONAL | 60.30.329
Podstawa - 16 prowadnic GN 1/1 - ST 1116, RM GASTRO
Podstawa - 20 prowadnic GN 1/1 - ST 1120, RM GASTRO
Podstawa - 8 prowadnic GN 2/3 - ST 623, RM GASTRO
PODSTAWA 2 TYP 61 - norma piekarnicza (MASARNIA), Mobilna | 60.30.845
Podstawa do pieców ChefLux i BakerLux seria 5 | 905167, STALGAST
Podstawa pod piec 511 - KPP - 511, REDFOX
Podstawa pod piec 711 / 1011 - KPP - 711 / 1011, REDFOX
Podstawa pod piec ChefTop GN 1/1 h=677 mm | 9051160, STALGAST
Podstawa pod piece konwekcyjne typu 000.PK | 000.PK, Kromet
Podstawa UG I CAŁKOWICIE ODKRYTA RATIONAL | 60.30.320
Podstawa UG I DLA XS TYP 6 2/3, RATIONAL
Podstawa UG I Mobilna DO PIECA 61/101 RATIONAL | 60.30.321
Podstawa UG II norma piekarnicza STANDARD RATIONAL | 60.30.836
Podstawa UG II norma piekarnicza WERSJA ULTRAVENT RATIONAL | 60.30.838
Podstawa UG II STANDARD RATIONAL | 60.30.328
Podstawy pod piece konwekcyjno-parowe dostępne w szerokiej ofercie naszego sklepu internetowego zostały wykonane z wysokiej jakości materiałów, które są w pełni bezpieczne i mogą być wykorzystywane w gastronomii. Odporność wykorzystywanych materiałów jest niesamowicie ważna, jeśli chodzi o miejsca, w których przygotowuje się jedzenie. Podstawy pod piec konwekcyjny również podlegają tej zasadzie, dlatego bez żadnych dodatkowych trudności można je wykorzystywać w praktyce. Dzięki nim istnieje możliwość ustawienia pieca użytkowego na odpowiedniej wysokości, tak aby korzystanie z niego było wygodne.
Funkcjonalne podstawy pod piec konwekcyjny - podstawowe wyposażenie lokalu gastronomicznego
Podstawy pod piece konwekcyjno-parowe są doskonale znane wszystkim osobom pracującym na co dzień w gastronomii. Choć na pierwszy rzut oka mogą się wydawać niezbyt istotnymi elementami, które można zastąpić, to w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Nie da się w bezpieczny sposób zamienić profesjonalnej podstawy pod piec konwekcyjny, jednocześnie dbając o pełną funkcjonalność.
Dużo lepszym wyjściem jest skorzystanie z rozbudowanej oferty naszego sklepu, którą dedykujemy lokalom gastronomicznym. W trosce o pełne zadowolenie wszystkich klientów nieustannie dbamy o to, aby jakość produktów dostępnych w szerokim asortymencie była jak najwyższa. Podstawy pod piece konwekcyjno-parowe są tego najlepszym przykładem. Dodatkowo w razie ewentualnych pytań związanych z prezentowanymi produktami jesteśmy w stanie doradzić podczas zakupów.
Podstawy pod piece konwekcyjno-parowe w naszym sklepie
Czym kierować się podczas wyboru odpowiedniej podstawy pod piec konwekcyjny? To pytanie z pewnością może towarzyszyć większości osób odpowiedzialnych na co dzień za zaopatrzenie lokalu gastronomicznego. Rzeczywiście, wybór spośród wielu różnorodnych ofert może wcale nie być najprostszy. Dlatego podpowiadamy, na co warto zwrócić szczególną uwagę, wybierając podstawy pod piece konwekcyjno-parowe.
Najważniejszymi cechami dobrej podstawy pod piec są: stabilność, odporność oraz dopasowanie do określonego modelu. W ofercie gastrosklep.pl znajdą Państwo wysokiej jakości podstawy pod piece konwekcyjno-parowe, które zostały odpowiednio sprawdzone pod względem jakości oraz pełnego bezpieczeństwa podczas codziennego użytkowania. Jako doświadczona firma doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, jak starannie przemyślane powinno być wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego. Z tego względu dostępne w naszej ofercie nowoczesne podstawy są kompatybilne z wieloma piecami konwekcyjno-parowymi, dostępnymi na rynku.