Cyrkulatory sous vide
Cyrkulator sous vide to innowacyjne urządzenie, które umożliwia przygotowywanie zdrowych, lekkostrawnych a przy tym bardzo smacznych, soczystych dań. Proces gotowania odbywa się w prosty, ale bardzo efektowny sposób - zamknięte w próżniowym opakowaniu porcje czerwonego, chudego mięsa, delikatnych filetów ryb oraz wyśmienitych, wyraziście doprawionych porcji warzyw, zostają następnie poddane długiej kąpieli wodnej. Aby cały proces gotowania przebiegał w prawidłowy sposób, specjalistyczne urządzenie utrzymuje odpowiednio dobrany stopień temperatury. Po zakończeniu kąpieli ugotowane produkty są miękkie, soczyste oraz wyjątkowo aromatyczne.
Profesjonalny termostat MULTIVAC MV127
Urządzenie do gotow. Sous Vide SV G16L | 115131, Bartscher
Cyrkularor bemarowy sous-vide urządzenie do gotowania w niskich temperaturach | 691250, STALGAST
Cyrkulator do gotow. sous-vide SV ST15L | 115133, Bartscher
Cyrkulator do gotowania sous-vide 1,5kW | 691100, STALGAST
Noon - cyrkulator sous vide 100%Chef | C1-8058, 100%CHEF
Stojak na worki, sous-vide | 691251, STALGAST
Łatwy sposób na przygotowanie wyśmienitych, zdrowych dań - cyrkulatory sous vide
Cyrkulator sous vide to urządzenie, które umożliwia gotowanie w niskich temperaturach. Zapakowane w szczelne worki porcje składników odżywczych są poddawane długiemu procesowi gotowania, podczas którego aromatyczne zioła i przyprawy łączą się z głównym składnikiem, dzięki czemu w efekcie otrzymujemy wyraziste, niezwykle smaczne danie, które dodatkowo jest bardzo lekkostrawne. To świetna alternatywa do ciężkich pieczonych i smażonych dań. W przypadku gotowania w kąpieli wodnej wszelkie bakterie oraz drobnoustroje są skutecznie neutralizowane, dlatego technika ta zapewnia zdrowe, lekkie i pyszne dania.
Cyrkulatory sous vide - prosty sposób na stworzenie nowoczesnych dań
Dostępny w naszym internetowym sklepie cyrkulator jest wyjątkowym sprzętem, który znacząco podnosi walory smakowe przygotowywanych dań. To idealne urządzenie dla szefów kuchni, którzy chcą poznać nowe, oryginalne techniki gotowania. Tak przygotowane potrawy dostarczą hotelowym bądź restauracyjnym gościom pełnych, wyrazistych smaków. Kąpiel wodna pozwala na zachowanie wszystkich minerałów oraz składników odżywczych wewnątrz produktu, jednocześnie dbając o ich pyszny, bogaty smak.