Producent
Blachy i siatki do pizzy
Na jakość pizzy serwowanej w lokalu wpływ ma szereg czynników - od składników, poprzez umiejętności kucharza, po sprzęt gastronomiczny. Poza kluczowym w tym wypadku piecem, bardzo duże znaczenie mają blachy i siatki do pizzy. Te, z pozoru nieistotne elementy, wpływają na jakość ciasta, a także komfort pracy personelu. Wszystko to za sprawą odpowiedniej budowy oraz materiałów. Blachy do pizzy z jednej strony są odporne na zniszczenia, z drugiej zaś - utrudniają przywieranie ciasta. Część kucharzy woli wykorzystywać siatki do pizzy, które ułatwiają odparowanie wody z masy, dzięki czemu ta nie przykleja się do powierzchni formy.
Blacha do pizzy d 240 mm, h 25 mm | 560241, STALGAST
Blacha do pizzy d 260 mm, h 25 mm | 560261, STALGAST
Blacha do pizzy d 280 mm, h 25 mm | 560281, STALGAST
Blacha do pizzy d 300 mm, h 25 mm | 560301, STALGAST
Blacha do pizzy d 320 mm, h 25 mm | 560321, STALGAST
Blacha do pizzy d 360 mm, h 25 mm | 560361, STALGAST
Blacha do pizzy d 400 mm, h 25 mm | 560401, STALGAST
Blacha do pizzy d 450 mm, h 40 mm | 560451, STALGAST
Blacha do pizzy d 50 cm, h 45 mm | 560501, STALGAST
Blacha do pizzy prostokątna 39,5x29,5 cm | T-1745-400, TOMGAST
Blacha do pizzy prostokątna 49,5x34,5 cm | T-1745-500, TOMGAST
Blacha do pizzy prostokątna 59x39,5 cm | T-1745-600, TOMGAST
Blacha do pizzy śr.18 cm | T-1740-18, TOMGAST
Blacha do pizzy śr.20 cm | T-1740-20, TOMGAST
Blacha do pizzy śr.22 cm | T-1740-22, TOMGAST
Blacha do pizzy śr.24 cm | T-1740-24, TOMGAST
Blacha do pizzy śr.26 cm | T-1740-26, TOMGAST
Blacha do pizzy śr.28 cm | T-1740-28, TOMGAST