Piece do pizzy jednokomorowe
Planując założenie własnej włoskiej restauracji, jedną z pierwszych kwestii, o jakie musimy zadbać jest wybór odpowiedniego sprzętu takiego, jak na przykład piec do pizzy jednokomorowy. To, na jakie produkty się zdecydujemy, będzie miało znaczący wpływ na jakość oferowanych przez nas przysmaków, a co za tym idzie - popularność lokalu. Warto zainwestować w takie urządzenie nieco więcej, by mieć pewność, że nasze jedzenie cechuje się najwyższą jakością. Bez odpowiednich narzędzi nie będziemy w stanie przygotować dokładnie takiej pizzy, jaką byśmy chcieli. Takie urządzenie to kluczowy element, który spaja cały proces jej tworzenia ? od wyrobienia ciasta, aż po dobór stosownych dodatków.
Piec do pizzy 1 komorowy, 4x30cm, 400V | OEM DOMITOR 430 EM
Piec do pizzy gazowy G4, GGF
Piec do pizzy gazowy G6, GGF
Piec do pizzy gazowy G9, GGF
D - 4 P - Piec do pizzy jednopoziomowy | RM GASTRO
D-6 P - Piec do pizzy jednopoziomowy | RM GASTRO
D-6L P - Piec do pizzy jednopoziomowy | RM GASTRO
D-9 P - Piec do pizzy jednopoziomowy | RM GASTRO
E - 4 - Piec do pizzy 1-poziomowy | REDFOX
Piec do odpiekania | FP 36, REDFOX
Piec do odpiekania cyfrowy | FPP 36, REDFOX
Piec do pizzy | FP 36 R, REDFOX
Piec do pizzy 1 poziomowy | E 4/50, REDFOX
Piec do pizzy 1-poziomowy - E - 6, REDFOX
Piec do pizzy 1-poziomowy - E - 6L, REDFOX
Piec do pizzy 1-poziomowy - E - 9, REDFOX
Piec do pizzy E-Line 4x30 | 781501, STALGAST
Piec do pizzy E-Line 6x30 głęboki | 781511, GGF
Czym charakteryzują się piece do pizzy jednokomorowe?
Zanim przejdziemy do zakupów, zapoznajmy się z rodzajami tego typu sprzętów, jakie są dostępne na rynku. Uwzględnić należy tutaj wielkość naszego lokalu, budżet oraz cel, jaki chcemy osiągnąć. Wysokiej jakości produkt powinien się cechową solidną konstrukcją oraz budową ze stali nierdzewnej. Jedynie wówczas będziemy mieć pewność, że korzystanie z niego będzie czystą przyjemnością i wygodą. Do wyboru mamy piece do pizzy jednokomorowe, dwukomorowe oraz tunelowe (inaczej przelotowe).
Piece do pizzy jednokomorowe są zwykle w stanie wypiec od jednej do kilku blach z plackami o średnicy około 35 centymetrów. Taki produkt świetnie sprawdzi się w małych lokalach, w szczególności w tych, w których ten włoski przysmak jest jedną z propozycji w menu, nie daniem dominującym. Z jego pomocą będziemy w stanie przyrządzić to danie zarówno w wersji świeżej, jak i mrożonej. Wykorzystać możemy je także do robienia zapiekanek. W wielu restauracjach urządzenie to pełni funkcję sprzętu pomocniczego. Dzięki niewielkim rozmiarom, wstawić możemy je nawet do niewielkiej kuchni bez obaw o utrudnioną pracę wokół niego. W naszym sklepie znajdą Państwo bogaty wybór wysokiej jakości urządzeń tego typu.