
Producent
Sterowanie
Wymiary GN
Mycie automatyczne
Zasilanie
Generator pary

Piec konwekcyjno-parowy gazowy 10xGN 1/1 Hobart CHEF’S COMBI 101

Piec konwekcyjno-parowy gazowy 6xGN 1/1 Hobart CHEF’S COMBI 061


Piec gazowy 12xGN2/1 natryskowy z myciem | B 1221 ig, Retigo


Piec gazowy 12xGN2/1 natryskowy z myciem | O 1221 ig, Retigo


Piec gazowy 12xGN2/1 natryskowy z myciem | O 1221 ign, Retigo

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 101 CombiMaster Plus | B119200.30B202

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 101 SelfCookingCenter | B118200.30B

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 102 CombiMaster Plus | B129200.30B202

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 102 SelfCookingCenter | B128200.30B

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 201 CombiMaster Plus | B219200.30B202

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 201 SelfCookingCenter | B218200.30B

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 202 CombiMaster Plus | B229200.30B202

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 202 SelfCookingCenter | B228200.3B

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 61 CombiMaster Plus | B619200.30B202

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 61 SelfCookingCenter | B618200.30B

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 62 CombiMaster Plus | B629200.30B202

Piec konwekcyjno parowy gazowy Rational TYP 62 SelfCookingCenter | B628200.30B

Piec konwekcyjno-parowy gazowy | 7xGN1/1 | Inoxtrend CDA-107G | Resto Quality
Piece gazowe obecnie wykorzystywane są w szeroko pojętej gastronomii, czyli wszędzie tam, gdzie konieczne jest zastosowanie skutecznych rozwiązań mających na celu ułatwienie przygotowywania wielu posiłków w stosunkowo krótkim czasie. Korzystanie z tradycyjnych kuchenek wykorzystywanych w gospodarstwach domowych mijałoby się z celem, z uwagi na to, jak ważna jest w gastronomii efektywność wykonywania określonych zadań. Dlatego właśnie właściciele lokali gastronomicznych powinni korzystać z rozwiązań specjalnie dedykowanych do tego sektora gospodarki. Kuchnie gazowe gastronomiczne dostępne w naszej szerokiej ofercie spełniają wszystkie najważniejsze wymogi dotyczące takich sprzętów. Dzięki temu korzystanie z nich na co dzień w lokalach gastronomicznych jest w pełni bezpieczne. Korzystanie z najlepszych gazowych pieców do gastronomii od renomowanych producentów jest w pełni zgodne z obowiązującymi obecnie przepisami dotyczącymi Bezpieczeństwa i Higieny Pracy. Można zatem korzystać z nich podczas codziennej pracy, jednocześnie korzystając z tego, jak użyteczne są to urządzenia. Ich pozytywny wpływ na funkcjonowanie całego lokalu o profilu gastronomicznym bardzo szybko staje się zauważalny.
Kuchnie gazowe gastronomiczne nie bez powodu cieszą się tak ogromną popularnością wśród osób zainteresowanych tematem profesjonalnego wyposażenia lokali gastronomicznych. Dlaczego piece gazowe tak dobrze sprawdzają się w profesjonalnym wykorzystaniu w miejscu pracy? Aby odpowiedzieć na to pytanie, należy najpierw scharakteryzować takie urządzenie. Piec konwekcyjno parowy gazowy to urządzenie gastronomiczne cieszące się coraz większym powodzeniem u osób zajmujących się zbiorowym żywieniem. Piec konwekcyjno - parowy daje możliwość przygotowania wielu posiłków w bardzo krótkim czasie. To zdecydowanie jedna z najważniejszych zalet charakterystyczna dla gazowych pieców do gastronomii. Dzięki szybkości przygotowywania poszczególnych potraw cały lokal może funkcjonować jeszcze wydajniej, jednocześnie obsługując gości bez rażących opóźnień w wydawaniu posiłków. Dynamiczna praca kuchni gazowych gastronomicznych okazuje się nieoceniona również podczas obsługi dużych uroczystości, takich jak wesela, kiedy to konieczne jest przygotowanie różnorodnych posiłków w dużej ilości. Jednocześnie nie trzeba się obawiać, że piece gazowe spowodują mieszanie się aromatów - konstrukcja urządzenia pozwala jednocześnie przyrządzać różne potrawy bez obawy, że przejdą one swoimi zapachami. Gazowe piece gastronomiczne funkcjonują na zasadzie wykorzystywania pary wodnej, co sprzyja uzyskaniu idealnego smaku, a także zachowania miękkości. Ma to szczególne znaczenie podczas przygotowywania różnych rodzajów mięs, ale nie tylko. Działanie pary sprawia, że potrawy w nim przyrządzone zachowują wartości odżywcze, a smażenie bez tłuszczu trafia w gusta wielu smakoszom. Posiadamy piece konwekcyjno-parowe gazowe takich marek jak Retigo, UNOX, Lainox, Zanussi i innych.Czytaj więcej...
Wysokiej jakości kuchnie gazowe gastronomiczne dla wielu lokali usługowych
