
Producent
Blachy piekarnicze
Podstawowym elementem profesjonalnej kuchni jest piekarnik. Dlatego w naszym sklepie znajdą Państwo blachy piekarnicze od najlepszych producentów, odpowiednie do użytku na skalę komercyjną. Oferujemy blachy takich marek, jak Tomgast, de Buyer, Unox, Hendi oraz Redfox. W katalogu dostępne są też pozostałe części do piekarników.
W sklepie dostępne są blachy o dowolnych wymiarach, odpowiednie do piekarników różnego typu. Do dyspozycji mają Państwo blachy wykonane ze stali lub aluminium, część dodatkowo kryta jest powłoką silikonową. Oferujemy również ruszty o dowolnych wymiarach, idealne do wypieku chleba czy ciast. Zapraszamy do zakupów.

Blacha aluminiowa do pieców LinieMiss 460x330 | 914101, UNOX

Blacha aluminiowa GN 1/1 non-stick | D-8161-53, DE BUYER

Blacha aluminiowa non stick - ukośne krawędzie | D-8161-60, DE BUYER

Blacha aluminiowa perforowana do pieców LinieMiss 460x330 | 914201, UNOX

Blacha aluminiowa perforowana nonstick - 60 x 40 | D-8162-60, DE BUYER

Blacha aluminiowa perforowana nonstick - 60x40 | D-7367-60, DE BUYER

Blacha aluminiowa perforowana nonstick - GN 1/1 | D-7367-53, DE BUYER

Blacha aluminiowa perforowana nonstick - GN 1/1 I | D-8162-53, DE BUYER

Blacha do bagietek, aluminium 600x400mm - perforowana | 808238, Hendi

Blacha do bagietek, aluminium 600x400mm - perforowana z pokryciem silikonowym | 808245, Hendi

Blacha do ciasta z ruchomym dnem | D-5357-30, DE BUYER

Blacha do ciasta z ruchomym dnem śr.24 cm | D-5357-24, DE BUYER

Blacha na knedle 1/1 - 3 szt. - KNP - 1/1-3, REDFOX

Blacha na knedle 1/1 - 5 szt. - KNP - 1/1-5, REDFOX

Blacha na knedle 2/3 - 3 szt. - KNP - 2/3-3, REDFOX

Blacha perforowana płaska bez rantu 60x40 cm | D-7368-60, DE BUYER

Blacha perforowana płaska bez rantu GN 1/1 | D-7368-53, DE BUYER

Blacha wypiekowa aluminiowa lita 3 ranty 1,5 mm (600x400) mm | 911101, UNOX
Jak wybrać blachę piekarniczą
Aby blacha do piekarnika służyła jak najlepiej, należy dobrać ją do modelu urządzenia. Należy też wziąć pod uwagę jej przyszłe zastosowanie. Do wypieku mięs oraz innych dań wymagających podwyższonej temperatury, najlepiej sprawdzi się blacha stalowa. Aluminium rekomendowane jest przede wszystkim do cukierni.
Jest to materiał lekki i wytrzymały. Można też wybrać model pokryty powłoką silikonową, która skutecznie chroni przed nadmiernym przywieraniem pieczonych potraw. W Gastrosklep.pl oprócz sprzedaży towarów, świadczymy też usługi w zakresie doradztwa. W razie problemów z wyborem konkretnego modelu blachy, zapraszamy do kontaktu.
