Piec do pizzy taśmowy Lincoln Impinger II z funkcją Fast Bake
towar niedostępny
- zapytaj o produkt
-
RATY:
Dodaj do koszyka produkty, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty ratalnej.
Szczegóły procesu zakupu ratalnego TUTAJ
LEASING:
Dodaj do koszyka produkty, które chcesz zakupić w leasingu, jako płatność wybierz "Zapytaj o leasing lub raty" i złóż zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie w celu przedstawienia oferty leasingowej.
Szczegóły leasingu TUTAJ
-
Dodaj produkty do koszyka, jako płatność wybierz "Negocjacja ceny" i złóż niezobowiązujące zamówienie. Odezwiemy się w możliwie najkrótszym czasie.
Dotyczy zamówień powyżej 1000zł netto
Możesz także użyć FORMULARZA KONTAKTOWEGO
- dodaj opinię
LINCOLN - najwydajniejszy na rynku piec do wypieku min. pizzy - idealne zgranie, optymalny, w 100 % powtarzalny efekt z pominięciem czynnika ludzkiego.
Od ponad 25 lat firma Lincoln dostarcza piece taśmowe.
Wprowadzenie technologii nawiewu warstwowego gorącego powietrza zrewolucjonizowało procesy przygotowywania żywności.
Dzięki temu wysokowydajne piece taśmowe marki Lincoln cieszą się opinią najlepszych w branży.
Piec Lincoln Impinger umożliwia szybkie podgrzewanie, gotowanie, pieczenie i zapiekanie potraw z wysoką wydajnością, aby jak najszybciej zrealizować zamówienie klienta.
Zastosowana technologia pozwala na uzyskanie idealnej jakości potraw przy minimalnym czasie przyrządzania.
Sterowane cyfrowo piece CTI marki Lincoln pozwalają na osiągnięcie wysokiej wydajności niemal w każdym lokalu dzięki swoim małym wymiarom mieszczą się na większości gastronomicznych blatów, lecz są na tyle wydajne, że mogą zastąpić małogabarytowy piec konwekcyjny lub nawet do pięciu kuchenek mikrofalowych.
Szybsze pieczenie - lepsza jakość.
Zwiększ wydajność. Oszczędzaj energię. Skróć czas pieczenia nawet o 15-30%.
Efekty widoczne jak na dłoni !
Technologia FastBake umożliwia efektywne kierowanie strumienia ciepła w stronę potrawy, co przekłada się na skrócenie czasu przygotowania.
Dzięki zastosowaniu obliczeniowej mechaniki płynów CFD ( Computational Fluid Dynamics ) projektanci są w stanie określić przepływ i jego natężenie w cieczach, gazach i powietrzu.
Oprogramowanie umożliwia obserwację przepływu warstw powietrza z każdej pojedynczej dyszy.
Na tej podstawie można się przekonać, że technologia FastBake jest najskuteczniejszą z technologii nawiewu warstwowego i pozwala osiągnąć jeszcze lepsze wyniki w znacznie krótszym czasie.
Jakość którą można skosztować
Technologia FastBake poprawia finalny efekt pieczenia. Dolna warstwa pizzy jest spójniejsza, ciasto pod wierzchnią warstwą cechuje lepsza struktura, a całość jest lepiej i równomierniej wypieczona i krucha.
Technologia FastBake może także pozytywnie wpłynąć na zachowanie smaku potrawy, co jest kluczowe w osiągnięciu satysfakcji i zadowolenia wśród klientów.
Ekran LCD i wbudowane przepisy
Lincoln Impinger II Conveyor posiada łatwy w obsłudze ekran o pełnych kolorach, na którym można wyświetlić do 8 wcześniej zaprogramowanych przepisów. Dzięki temu możesz łatwo dostosować piec do swoich preferencji i potrzeb, bez konieczności sięgania przez gorącą taśmę transportującą.
Parametry techniczne:
Wydajność: 70-80 sztuk/h (średnica pizzy 400 cm)
Wydajność: 140-160 sztuk/h (średnica pizzy 220 mm)
Szerokość taśmy: 455 mm
Max średnica pizzy: 450 mm lub 2 x 220 mm
Liczba komór: 1
Wymiary: 1430x1020x450 mm
Zasilanie: 400 V
Moc: 9,6 kW
Waga: 157 kg
Zobacz prezentację pieców Lincoln tutaj
Link do strony producenta: Lincolnfp.com
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.