Za nami kolejne szkolenie z wykorzystaniem urządzeń gastronomicznych. Chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom za przybycie i aktywny udział w zajęciach. Przygotowujemy kolejne wydarzenia tego typu, zatem warto śledzić nasz fanpage na Facebooku oraz stronę internetową.
Przeprowadzone w Centrum Szkoleń Kulinarnych ArtSystem warsztaty, miały na celu zapoznanie słuchaczy z szerokimi możliwościami profesjonalnych urządzeń gastronomicznych. Przedmiotem szkolenia były między innymi:
- piec konwekcyjno-parowy Retigo
- urządzenia dynamiczne Hallde
Zajęcia prowadzili doświadczeni specjaliści, doskonale znający temat:
- Dawid Domin – RM Gastro Culinary Chef
- Marek Jamróz – Manager International Hallde
Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom i już dziś zapraszamy na kolejne warsztaty.
Terminy wydarzeń dostępne są na stronie www.csk.biz.pl
Najbliższe szkolenie odbędzie się 17 marca 2020.