Kuchnia cateringowa na 800 posiłków to najnowsza realizacja zespołu ArtSystem. Celem przedsięwzięcia była budowa zaplecza produkcyjnego w firmie serwującej dania z dowozem do klienta. W ramach inwestycji przygotowaliśmy stosowne projekty, a także wyposażyliśmy obiekt w sprzęt dopasowany do wymagań i zapotrzebowania.
Etapy realizacji:
-
Nasi projektanci działający pod szyldem Gastrodesign przygotowali projekt technologiczny. Określono w nim sposób rozkładu pomieszczeń, który najlepiej spełni potrzeby obiektu. Po sporządzeniu stosownego planu spisano listę wyposażenia gastronomicznego, dzięki któremu firma cateringowa będzie w stanie realizować bieżące zadania, a także rozwijać działalność.
-
Projekt instalacyjny zakładał rozkład wszelkich niezbędnych dla prawidłowego funkcjonowania zakładu pomieszczeń. Wykonany przez zespół Gastrodesign dokument został dostosowany do wymogów formalnych i technicznych obiektu.
-
Ostatnim etapem realizacji było dostarczenie i montaż sprzętu gastronomicznego. Wyposażenie, znajdujące się na sporządzonej wcześniej liście, wybrano z bogatej oferty Gastrosklep.pl. Urządzenia przewieziono do obiektu, a następnie zamontowano i przygotowano do eksploatacji.
Podsumowanie prac:
-
projekt technologiczny i instalacyjny – Gastrodesign;
-
transport i montaż urządzeń gastronomicznych ze sklepu Gastrosklep.pl – ArtSystem;
-
start urządzeń i przeszkolenie pracowników – ArtSystem.
Urządzenia zastosowane w obiekcie:
-
system wentylacyjny GORT
-
urządzenia do obróbki termicznej:
-
linia 900 RED FOX
-
-
sprzęt do obróbki mechanicznej:
-
Hallde
-
RM GASTRO
-
Lozamet
-
-
meble technologiczne: OPTIMET