Piec konwekcyjno-parowy rewolucja w przedszkolu

Piec konwekcyjno-parowy rewolucja w przedszkolu

W dniu 19.02.2015 zorganizowaliśmy szkolenie dla Pan z placówek szkolno-przedszkolnych, w trakcie którego przedstawiliśmy wykorzystanie pieca konwekcyjno parowego w placówkach zbiorowego żywienia.

Temat prezentacji:
Gotowanie dodatków skrobiowych w piecu konwekcyjno-parowym (ziemniaki, ryż, makaron)
Obróbka termiczna warzyw w piecu konwekcyjno-parowym.
Smażenie mięs, ryb metodą minimalizującą straty.
Zapiekanki warzywne z ziemniakami.
Na deser z pieca konwekcyjno-parowego.

Kurs poprowadził nasz ekspert kulinarny Sławomir Kowalczyk, który zaprezentował, jak wykorzystywać nowoczesne technologie w żywieniu zbiorowym przedszkolaków. Potrawy zostały przygotowane przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Orange Vision mod. O611iAC.

Dziękujemy za wizytę.

Szkolenie dla placówek szkolno-przedszkolnych z pieca konwekcyjno-parowego Szkolenie dla placówek szkolno-przedszkolnych z pieca konwekcyjno-parowego Szkolenie dla placówek szkolno-przedszkolnych z pieca konwekcyjno-parowego Szkolenie dla placówek szkolno-przedszkolnych z pieca konwekcyjno-parowego

więcej więcej
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium