Szkolenie kulinarne Retigo i Hallde

Szkolenie kulinarne Retigo i Hallde
Serdecznie dziękujemy Dawid Domin i Tomaszowi Nowakowi, doradcom kulinarnym RM GASTRO, za profesjonalne zorganizowania szkolenia dla naszych klientów 😊👏
Szkolenie nie obeszło się oczywiście bez przedstawienia możliwości jakie daje bezkonkurencyjny piec konwekcyjno parowy Retigo, frytownica i pakowarka próżniowa RM GASTRO oraz urządzenia do rozdrabniania Hallde.
 
W trakcie szkoleń, prowadzonych przez najlepszych doradców kulinarnych, prezentujemy nowoczesny sprzęt gastronomiczny oraz możliwości jego wykorzystania w praktyce kulinarnej. Mamy nadzieję, że pomoże to w budowaniu i rozwoju Państwa firm, a tym samym w osiągnięciu zawodowego sukcesu. Jednocześnie cieszymy się z możliwości dodatkowych spotkań z naszymi Klientami, wierząc, że dzięki Nim wyjdziemy naprzeciw Ich potrzebom, co zaowocuje dalszą współpracą.

Dla Państwa wygody szkolenia przeprowadzamy w małych grupach (8-10 osobowych), co umożliwia aktywne w nich uczestnictwo: można bez przeszkód obejrzeć i wysłuchać prezentacji, a także wziąć udział w dyskusji.
 
Dziękujemy za uczestnikom szkolenia oraz prowadzącym.

więcej więcej
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium