Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne podczas których poznacie tradycje lwowskie przeniesione na Dolny Śląsk.
26.11.2018 (poniedziałek)
godz. 17:00
Cena : 220 zł
Czas trwania warsztatów : 3h
Liczba miejsc : 10
Warsztaty poprowadzi jeden z najlepszych kucharzy na Dolnym Śląsku : Zbigniew Koźlik - szef kuchni Hotelu HP Park Plaza, uczestnik i laureat wielu konkursów kulinarnych, zwycięzca olimpiady smaku w 2008 roku oraz wicemistrz Kulinarnego Pucharu Polski 2008. Towarzyszyć mu będą cukiernicy Hotelu HP Park Plaza we Wrocławiu.
Na warsztatach poznamy techniki sporządzania i dekorowania tortów i ciast oraz najnowsze cukiernicze trendy w oparciu o tradycyjne przepisy.
Menu:
1.Świąteczny torcik z rokitnikiem.
2. Torcik bezowy z kremem i owocami.
3. Patera ciast Bożonarodzeniowych : ciastko dyniowe, mus z kwiatu czarnego bzu, ciastko czekoladowo-orzechowe.
Zapisy:
Już teraz zapisz się na warsztaty ! www.smakidolnegoslaska.pl/warsztaty-kulinarne