Zastosowanie Pieca konwekcyjno-parowego w przedszkolu

Zastosowanie Pieca konwekcyjno-parowego w przedszkolu

W dniu 11-09-2014 przeprowadziliśmy kolejne szkolenie pokazujące zalety posiadania pieca konwekcyjno parowego.

Tematy szkolenia:


Gotowanie dodatków skrobiowych w piecu konwekcyjno-parowym (ziemniaki, ryż, makaron)
Obróbka termiczna warzyw w piecu konwekcyjno-parowym.
Smażenie mięs, ryb metodą minimalizującą straty.
Zapiekanki warzywne z ziemniakami.
Na deser ciasto z pieca konwekcyjno-parowego.

Kurs poprowadził nasz ekspert kulinarny Sławomir Kowalczyk, który zaprezentował, jak wykorzystywać nowoczesne technologie w żywieniu zbiorowym przedszkolaków.
Potrawy przygotowaliśmy głównie przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Orange Vision mod. O611iAC.

Tematy szkolenia:


Gotowanie dodatków skrobiowych w piecu konwekcyjno-parowym (ziemniaki, ryż, makaron)
Obróbka termiczna warzyw w piecu konwekcyjno-parowym.
Smażenie mięs, ryb metodą minimalizującą straty.
Zapiekanki warzywne z ziemniakami.
Na deser ciasto z pieca konwekcyjno-parowego.

Kurs poprowadził nasz ekspert kulinarny Sławomir Kowalczyk, który zaprezentował, jak wykorzystywać nowoczesne technologie w żywieniu zbiorowym przedszkolaków.
Potrawy przygotowaliśmy głównie przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Orange Vision mod. O611iAC.

więcej więcej
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium