W czasie prezentacji przedstawimy Państwu kilka technik kulinarnych z wykorzystaniem nowoczesnych urządzeń, min:
Pieca konwekcyjno - parowego
- prezentacja
- efektywne wykorzystanie pieca kp
- przedstawienie oszczędności i praktyczna obsługa pieca
Smokera Retigo Vision
- omówienie podstawowych zasad wędzenia
- praktyczne zastosowanie wędzarki w piecach RETIGO
Schładzarko - zamrażarki szokowej INFINITI i pakowarki próżniowej VBD12
- przedstawienie korzyści
- omówienie gospodarki magazynowej
- korzyści z produktów sezonowych
Pokaz poprowadzi nasz ekspert kulinarny RM GASTRO - Tomasz Nowak
Prezentacja połączona z pokazem profesjonalnych urządzeń do obróbki dynamicznej firmy Hallde.
Dla Państwa wygody prezentację prowadzimy w małych grupach (8-10 osobowych), co umożliwia aktywne w nich uczestnictwo.
Dla umilenia czasu spędzonego w Centrum, zapraszamy do baru kawowego i na degustację przygotowanych przez kucharza i Państwa potraw.
Data: 18.10.2016 ( wtorek)
Czas trwania: 9:30 do 13:00
Koszt: prezentacja jest bezpłatna